Varamo li se ili je majka Marka Grubnića ista Maja Šuput?!

Autor: R.A.

Dobro pogledajte fotografije....

Marko Grubnić, stilist i menadžer poslovnih komunikacija (kako je naznačeno na njegovom Instagram profilu), u posljedne vrijeme poznatiji je po svojim “zaigranim” fotografijama koje otkrivaju popriličnu količinu fotoshopa nego po poslovnim potezima. Osim brojnih putovanja po cijelom svijetu, modnih kombinacija, raznih gastronomskih užitaka, modni mačak, kako ga nekada nazivaju, redovito dijeli i fotografije svoje majke  s kojom često putuje.

Branka Grubnić, ako je suditi prema fotografijama, ima jako dobar odnos sa svojim sinom, ali to nije prvo što će vam upasti u oko. Naime, 57-godišnjakinja ima jako zanimljiv stil koji podsjeća na estradne zvijezde kojima Marko slaže odjevne kombinacije i tu prvenstveno mislimo na Maju Šuput.


Posljednja fotografija ovog dvojca uslikana je u Beču gdje se Marko s majkom zaputio na jednodnevni izlet, a Branka (ili Marko?) za ovu priliku izabrala je vrtoglave potpetice u žutoj boji koje možda nisu najprimjerenije za šetnju…




Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.