Foto: Instagram

‘VAMPIRICU’ OLJU POGODIO SMRTNI SLUČAJ U OBITELJI: ‘Žao mi je što nisam uspjela biti uz njega kad je odlazio’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Splitska dizajnerica i reality zvijezda Olja Einfalt ostala je bez oca Borisa koji je u 85. godini preminuo u Njemačkoj.

‘Vampiricu’ je tužna vijest zatekla u Splitu, a za Slobodnu Dalmaciju je izjavila da joj je žao što u posljednjim trenucima nije mogla biti uz voljenog oca.

‘Prije nekoliko godina imao je moždani udar i više nikad nije bio isti. Posljednjih mjeseci počeo se gasiti… Žao mi je što nisam uspjela biti uz njega kad je odlazio. Nedavno sam ga posjetila i sretna sam jer je znao koliko ga volim’, ispričala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olja Einfalt (@vampiricaolja)




Olji je 2019. godine umro suprug Marko Mihovilović s kojim je sudjelovala u gospodarskim malverzacijama za koje je osuđena, pa državi mora vratiti 1,6 milijuna kuna.

‘Marko je bio moja prva i jedina ljubav. Nije želio da mu se miješam u posao, imao je svoju viziju posla. Davao mi je prostor da se bavim dizajnom i slikarstvom, dok je on vodio brigu o dućanima. Pomalo je bio tvrdoglav.

Krah firme koji se dogodio za vrijeme velike gospodarske krize 2008. jako ga je pogodio. Čak više nego mene jer nisam toliko bila zaokupljena profitom’, ispričala je za Slobodnu.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.