Foto: Facebook

ŽESTOK NAPAD ELLE DVORNIK NA KATOLIČKU CRKVU, PORUČILA IM DA SE J***: ‘Prabaka je svećenicima davala zlato za kruh, skoro su svi pomrli od gladi’

Autor: Daniel Radman

Ella Dvornik se putem svog TikTok profila žestoko obrušila na Katoličku crkvu. Naime, u videu je iznijela svoja ni malo ugodna sjećanja na prvu pričest koju joj je svećenik, kako kaže, uskratio.

“Ja na pripremi za prvu pričest: ‘Velečasni, zašto toliko mrzite sve? Zar nije vjera o slobodi i ljubavi? Zar ne voli Bog svu svoju djecu?‘”, započela je popularna blogerica priču, a potom dodala i repliku svećenika.

“Velečasni: ‘Ti se ne možeš pričestiti. Tata ti je narkoman i odašilješ negativnom energijom. Javit ću tvojim roditeljima da te izbacujemo iz crkvenog vjeronauka'”, prenijela je.

Ellina prabaka je zabranila svima da idu u crkvu

Potom je iznijela i pozadinu svega.

“Iskreno, nisu ni htjeli da se pričestim. Moja prabaka je svima zabranila da idemo u crkvu jer je u 1. svjetskom ratu svećenicima davala zlato za kruh i na kraju su svi gotovo pomrli od gladi. Vojnici su joj pomogli da prehrani djecu. Ja sam jedina koja je imala malo povjerenja, ali sada mi je jasno zbog čega nam je zabranila posjet crkvi. Bog nema veze s vama”, zaključila je svoju ‘poslanicu’.

@elladvornikNazalost istinita prica od rijeci do rijeci. I dalje vjerujem da vjera nema veze s crkvom ##croatia ##hrvatska ##serbia ##srbija ##bog ##vjera ##crkva♬ Fuck You (Very Much) – Miley Lynn

Inače, video je praćen, posve simbolično, pjesmom “Fuck You” (“J*** se) Lily Allen.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.