Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

ZARAĐUJU DESETINE TISUĆA EURA, A UZELI POMOĆ OD DRŽAVE: Evo popisa pjevača koji su uzeli novac zbog korone!

Autor: Dnevno

Na početku pandemije koronavirusa u ožujku država je odlučila svim malim i srednjim poduzećima uplatiti tri puta po 250 eura, točnije 30.000 dinara kako bi lakše prošli kroz financijsku krizu nastalu zbog izvanrednih mjera. Isto se dogodilo i u Hrvatskoj. Neki su se i javno odricali pomoći kada je u javnost dospjela informacija da su primili novac.

I Severina zatražila pomoć od države? Dobiva minimalac zbog pada prihoda od oko 20 posto

Marko Grubnić traži pomoć države: Krije li se iza silnog blještavila istinsko ništavilo?

Tu privilegiju iskoristili su i brojni pjevači u Srbiji, tačnije svi oni koji imaju registrirane firme na svoje ime unatoč tome što zarađuju desetine tisuća eura, piše Kurir. 

Na spisku poznatih koji su od države dobili novac su Ceca Ražnatović, Neda Ukraden, Vlado Georgiev, Saša Popović, “Grand”, Lepa Brena, Ana Bekuta, Nikolija Jovanović, Relja Popović, Teodora Džehverović, Stefan Đurić Rasta, Dragan Kojić Keba.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.