Instagram

Zar Lana Jurčević nije strašno izazovna u bundi s dekolteom ‘na izvol’te’? ‘Ti si anđele kao Porsche’

Autor: Iva Hanzen

Mnoge su slavne Hrvatice pohodile otvorenje prvog dućana slavnog hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana i to  u Preradovićevoj ulici u Zagrebu. Podsjetimo, Juraj ne odijeva samo dive s hrvatske glazbene scene, već i one strane pa je ovo bio događaj koji su s nestrpljenjem iščekivale brojne Hrvatice. Međutim, od svih slavnih dama koje su prisustvovale otvorenju Zigmanovog dućana, sasvim sigurno istaknula se Lana Jurčević. Ona je na ovaj event došla odjevena u smeđu bundu, za koju je rekla kako je od umjetnog krzna jer je velika ljubiteljica  životinja. Ispod ovog komada nosila je šljokičastu haljinu koja se savršeno uklopila u ouftit s retro bundom, iako na prvu ne bismo spojili ova dva odjevna komada.

‘Obrazovana, pozitivna, elegantna, stvarno cura na mjestu ?’, ‘Ma prelipa, nema šta, rekli bi u Dalmaciji, cila i svoja, poduzetnica, ma bravo’, ‘Mačka’, ‘Waaauuuu, ljepotica?’ i ‘Ti si anđele, kao Porsche panamera’, poručili su Lani fanovi kada je na Instagramu objavila video s ovog događanja.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.