Instagram

Žanamari srušila internet i zabrinula javnost ovim priznanjem! Ali tvrdi da je sve laž!

Autor: Iva Hanzen

Žanamari je stvarno zabrinula javnost svojim priznanjem da ima gripu, a ova je vijest u samo 20 sati dosegnula čak 100 000 klikova.

Uz staru seksi fotografiju na kojoj pozira u zavodljivoj crnoj haljini napisala je sljedeći status:

‘Ležim doma i raspadam se od gripe, kašlja i temperature. Naravno neću postati sliku niti se fotkati ovakva jer čemu?! Našla sam ove dvije od Badnjaka koje nisam objavila tako da će moj Instagram kolaž opet izgledati bolje od realnosti. Al’ jeli to tako loše? Trenutno mi to upravo treba – bijeg od realnosti. Nakon godina nespavanja i stresa jedan jači virus mi je kao smak svijeta. Pogotovo jer je ulovilo i Gabicu. Uzimam nezdrave doze Brufena jer mama ne može i ne smije nikad klonuti. Nadam se da pijem dobar antibiotik jer nalaz brisa grla se čeka ni manje ni više nego 5 dana! ???’.

 

View this post on Instagram

 

Reality check. *Ležim doma i raspadam se od gripe, kašlja i temperature. Naravno neću postati sliku niti se fotkati ovakva jer čemu?! Našla sam ove dvije od Badnjaka koje nisam objavila tako da će moj Instagram kolaž opet izgledati bolje od realnosti. Al’ jeli to tako loše? Trenutno mi to upravo treba – bijeg od realnosti. Nakon godina nespavanja i stresa jedan jači virus mi je kao smak svijeta. Pogotovo jer je ulovilo i Gabicu. Uzimam nezdrave doze Brufena jer mama ne može i ne smije nikad klonuti. Nadam se da pijem dobar antibiotik jer nalaz brisa grla se čeka ni manje ni više nego 5 dana! ???Cheers to 125K and thank you for loving me at my worst, too. ☕️? Ž *Going for a #throwback photo cause today I’m just to sick and feel like ignoring reality ??‍♀️ #flu #fever

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on




No, pjevačica tvrdi da razloga za brigu nema, što je i poručila svojim obožavateljima na Facebooku.

Instagram Story

 




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.