Instagram

‘Za života sam puno puta doživjela nepravdu: Severina opet kuka oko presude, a sud tvrdi da je odbila suradnju!

Autor: Iva Hanzen

Nakon što je Centar za socijalnu skrb podnio kaznenu prijavu protiv Severine, pjevačica se obratila svojim fanovima na Instagramu. Doduše, nije direktno spomenula najnoviji incident s Centrom, niti događaje s kraja studenoga prošle godine kada je odlukom sutkinje skrbništvo nad Aleksandrom, dobio Severinin bivši suprug Milan Popović, no u novom se statusu itekako dala naslutiti na što misli.

 

View this post on Instagram

 

Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”… prošla je vječnost dok oni “skijaju”… Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti… Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge… Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla – nemoj da te Nitko i Ništa rastuži. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh… ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmjeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto… Možda trenutno “slučajno” skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu… ni sad nisu… niti će… Fala Bogu! #Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma, skuvala san ti paštašutu #slusajmater #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

‘Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”… prošla je vječnost dok oni “skijaju”…Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti… Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge…Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla – nemoj da te Nitko i Ništa rastuži. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh… ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmjeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto…Možda trenutno “slučajno” skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu… ni sad nisu… niti će…Fala Bogu!

#Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma, skuvala san ti paštašutu #slusajmater #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina’, napisala je pjevačica.

Podsjetimo, sud je u presudi jasno naznačio što je  zamjerio Severini i zbog čega je izgubila skrbništvo. Između ostaloga, stoji da je odbijala suradnju s institucijama, vrijeđala ljude uključene u proces, nije poštovala Popovića kao drugog skrbnika, te je medijski eksponirala svoje dijete. Međutim, Sevkini fanovi su uz nju pa su joj ispod ove fotografije ostavili brojne komentare pune podrške, poput: ‘Draga Severina, samo jako nastavi… svi smo sa tobom.. ako ne bas fizički, barem u mislima! ❤️? Pozdravi i poljubci iz Slovenije! ?❤️’, ‘Poslije teškog razdoblja dolazi dobro razdoblje u istom omjeru, ako ne i većem ! ❤️’, ‘Uvijek lijepa’, ‘Kraljica❤️’, ‘#samojako❤️’ i ‘Ja virujen u te… izborićeš se ti ❤️’.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.