Instagram

‘Voljenje ovog luđaka zauvijek’ Jelena Veljača opet izjavila ljubav muškarcu koji je uz nju još od razvoda!

Autor: Iva Hanzen

Od kako se razvela od glumca Dražena Čučeka, Jelena Veljača se ne odvaja od srpskog televizijskog i kazališnog producenta Ljubomira Dorontića. Tijekom perioda kada je živjela u Beogradu zbog potrebe snimanja serije ‘Pogrešan čovjek’ postali su posebno bliski, a nerazdvojni su i svaki puta kada Jelena posjeti Beograd ili Ljubomir Zagreb. Apsolutno svaki njihov susret Jelena zabilježi na svom Instagram profilu, dok u svakoj objavi ne propušta naglasiti koliko obožava Ljubomira.  Uz to se svakodnevno čuju putem telefona, pogotovo sada kada je Jelena u Zagrebu, a Ljubomir u Beogradu.

Tako je Jelena opet izrazila ljubav Ljubomiru i to uz Story preko kojeg je napisala: ‘Evo zašto je uvijek najljepši. Ovako mi se javlja na telefon nakon što sam ja odvela Lenu u vrtić, prošetala psa, odradila jogu i napisala tekst. Voljenje ovog luđaka zauvijek’, a kojim je ujedno otkrila kako izgleda jedan njezin tipičan dan.

Instagram

Nedavno je Jelena također posvetila jednu objavu Ljubomiru kada mu je napisala:’Ono kad frajer dodje kući u 10:28 u odijelu od sinoć pa donese cvijeće kao da mu oprostim. i pjeva. evo, i kaj sad da radim, kako da se iselim :))))))))))))))’.

 

View this post on Instagram

 

ono kad frajer dodje kući u 10:28 u odijelu od sinoć pa donese cvijeće kao da mu oprostim. i pjeva. evo, i kaj sad da radim, kako da se iselim :))))))))))))))

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on




Jelena je na Instagramu inače odala počast još jednom muškarcu.  Riječ je o preminulom 34-godišnjem kazališnom redatelju Igoru Vuku Torbici iz Rovinja, koji se školovao te je živio i radio u Beogradu, ali i u mnogim najznačajnijim kazalištima diljem regije. ‘Slučaj Hinkemann’, ‘Carstvo mraka’, ‘Mizantrop’, ‘Tartuffe’, ‘Tit Andronik’, ‘Bakhe’, i ‘Krvave svadbe’, neki su od naslova po kojima ćemo ga pamtiti. Jelena je bez velikih riječi samo podijelila njegovu fotografiju na Instagramu te je uz nju ostavila emotikon srca.

 




View this post on Instagram

 

?

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Jelena Veljača napokon otkrila identitet Srbina iz čijeg zagrljaja ne izlazi!

‘Je li ovo ljubav što osjećam’Jelena Veljača javno obznanila ljubav svom najdražem Srbinu

Kći Jelene Veljače hospitalizirana, no uz Jelenu nije bivši suprug, već OVAJ muškarac! Žive zajedno zadnjih nekoliko dana!

Jelena Veljača proslavila rođendan u zagrljaju najdražeg Srbina: Njihov poljubac pršti od strasti!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.