Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Vlatka Pokos samo za Dnevno otkrila pravi razlog svog dolaska u Hrvatsku, ipak jedan detalj nije htjela otkriti

Autor: Iva Hanzen

Vlatka Pokos nedavno je opet došla u fokus hrvatskih medija kada je snimila kampanju za dizajnericu Moniku Sablić. Stoga smo ju pitali kako to da je posjetila Hrvatsku.

 

View this post on Instagram

 

#monikasablic #cruisecollection #split #dalmatia #strongwomen #strongfemininity #beautiful #hot #summer?☀️

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

‘Ne razumijem to čuđenje oko mojih dolazaka u Hrvatsku i zašto ljudi iz medija imaju potrebu svaku moju izjavu krivo interpretirati. Nikad nisam rekla da neću posjećivati Hrvatsku i dolaziti na godišnji odmor. Pa svi moji prijatelji i obitelj su u Hrvatskoj. Bila sam na kraćem poslovno privatnom odmoru od desetak dana’, objasnila je Vlatka.




 

View this post on Instagram

 

#myfavouritepics




A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

Pitali smo ju koji su joj još omiljeni hrvatski dizajneri, kao i u kojem odjevnom predmetu je žena po njoj najženstvenija, ali i iz čega ne izlazi kada je kod kuće. Nije htjela komentirati baš ništa na ovu temu. Na pitanje kako to da je odabrala Kanadu za svoj novi dom i čime ju je ona posebno oduševila, još je manje htjela pričati.

‘Ne da mi se stalno pisati o Kanadi, niti želim ulaziti u detalje’, samo je kratko odgovorila.

 

View this post on Instagram

 

#summer #naturallight #beautiful #freedom

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

Na kraju smo ju pitali čime se trenutačno bavi i kakvi su joj budući planovi, na što je samo odgovorila da je jako zaposlena, ali nije nam htjela priznati od čega trenutačno živi. Pitamo se, krije li Vlatka nešto ili jednostavno radi na toliko posebnom projektu da on jednostavno zahtjeva najveću moguću mjeru tajnosti! ?

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.