Instagram

Više ne mogu izdržati! Kate Middleton i princ William se odlučili razići!

Autor: Iva Hanzen

Već se nekoliko mjeseci piše o tome kako su Kate Middleton i princ William na izmaku snaga zbog brojnih zaduženja koja su dobili nakon što su se Meghan Markle i princ Harry odrekli svojih kraljevskih dužnosti. Kako je Kate već godinama na rubu anoreksije koju prate i ostale zdravstvene teškoće, a koje su se često znale ispreplesti i s njezinim teškim trudnoćama, nije ni čudo da se osjeća iscrpljenom.

Naime, Kate pati od iznimno visokog tlaka, a tlak joj posebno raste u trudnoćama, dok također boluje i od trudničke hiperemeze, odnosno jakog povraćanja i iznimnih mučnina koje dovode do dehidracije i ketoze. Doduše, do ketoze, odnosno stanja koje karakteriziraju povišene vrijednosti  ketonskih tijela u krvi, dolazi i kada se poveća korištenje masnih kiselina za dobivanje energije, kao primjerice kod nedostatka glukoze tijekom gladovanja, a Kate navodo gladuje mjesecima svaki put kada sazna da ju je William prevario.

William je s druge strane pred ozbiljnim zdravstvenim problemima također, bar ako je vjerovati najnovijim natpisima tabloida pa tako navodno iz godine u godinu sve više gubi vid zbog čega mu prijeti sljepoća. Princ je jako zabrinut zbog ovog pa je  potražio pomoć najboljih liječnika, pogotovo zato što mu prognoziraju još sam pet godina  prije nego što u potpunosti izgubi vid.

Tako tabloid New Idea sada tvrdi da su se William i Kate zbog brojnih obaveza i narušenog zdravlja koje prate iste odučili razići, ali ne u doslovnom smislu te riječi, već kada govorimo o njihovom javnom pojavljivanju. Odlučili su podijeliti svoje dužnosti pa će se budućnosti na službenim događanjima rjeđe pojavljivati zajedno, a puno češće zasebno. Zanimljivo je pritom da se već jako dugo piše o tome kako je Katein i Williamov brak u krizi pa smo se na trenutak pitali je li razlog njihovog razdvajanja na eventima i zbog trzavica u braku, ali izgleda da je Kate odlučna u tome da ostane u braku s Williamom, bez obzira na sve nesuglasice, bar za sada dok se i ona i William bore s teškim zdravstvenim problemima pa im je međusobna podrška ipak potrebna.

Princ William nije oduševljen viješću da je Kate Middleton opet trudna! Boji se za njezin život, a sporni su još neki detalji!

Isplivali tragični detalji života Kate Middleton! Zar će proći gore od princeze Diane!?

Dok Meghan Markle skriva drugu trudnoću, princ Charles i Camilla otišli u Ameriku oteti Archieja!

Hoće li moći preuzeti tron!? Smatraju da je princ Charles u teškim zdravstvenim problemima!

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.