Videostroj

(VIDEO) Zvijezde showa ‘Ženim sina’ i ‘Gospodin savršeni’ snimili duet!

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Zvijezde reality emisija “Ženim sina” i “Gospodin savršeni” Matej Mlađenović i Nuša Rojs danas su objavili video spot za svoju zajedničku pjesmu “Izgubljeni”.

Iako se spekuliralo da su Matej i Nuša u vezi, jasno je sada da je riječ samo o poslovnoj suradnji.

“Izgubljeni” je nježna, ljubavna balada za koju je tekst i glazbu napisao sam Matej i to još prije 8 godina. Kada je vidio Nušu u emisiji “Gospodin savršeni” pomislio je kako bi upravo ona savršeno iznijela žensku dionicu njegove pjesme. I tako ju je pozvao i predložio joj suradnju što je ona sa veseljem prihvatila.

Matej i Nuša su pjesmu i spot snimili u Longplay studiu u Zagrebu, a glazbenu produkciju pjesme potpisuje Tomo Bačurin Lima. Na projektu su također angažirani vrhunski glazbenici poput Adriana Borića, bubnjara Crvene Jabuke i Krešimira Kaštelana, koji slovi za jednog od naših najboljih basista.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.