Screenshot/RTL

(VIDEO) VRAĆA SE VIŠNJA PEVEC: Prijavila se na televizijski talent show!

Autor: Dnevno.hr

56-godišnja Višnja Pevec, supruga Zdravka Peveca čiji je trgovački lanac 2010. završio u stečaju, najavila svoj povratak ‘pjevačkim vodama’ i, nakon poslovnog brodoloma i višegodišnje pauze, prijavila se u talent show ‘Zvijezde’.

“Prijavila sam se, prije svega zato što volim glazbu i pjesmu, volim pjevati, volim druženja. A, evo, imam i prijatelje koji su me nagovarali da se javim. Onda sam shvatila da mi je ovo sad jedinstvena prilika da probam” kaže Višnja koja je ovo ljeto predstavila svoju novu pjesmu ‘Crna Višnja’, prenosi RTL.

Dodala je i kako nije se u mladosti imala prilike nigdje se natjecati, ali je pjevala u zboru. Kasnije su uslijedili nastupi na raznim festivalima. Na loše kritike se, kako kaže, neće osvrtati jer joj je najvažnije podrška supruga i djece. Osim pjevačkim talentom, smatra se i umjetničkom dušom.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.