Foto: Instagram

(VIDEO) Nives kakvu još nismo vidjeli, izvan sebe od šoka! ‘Kret*** jedan, deb***, kako si glup…!’

Autor: D.D.

Da su Nives Celzijus i Dalibor Petko dobri prijatelji, to već odavno znamo.

Na Instagramu često objavljuju trenutke koje su proveli zajedno, a na kojima se vidi kako se odlično zabavljaju.

Jedna u nizu takvih snimki nastala je nedavno, a priča ide ovako… Nives se sunčala (doduše, u majici), a onda je došao Dalibor s kantom punom vode i izlio je, pogađate – na Nives.

Nakon toga nastala je snimka na kojoj Nives svojeg dragog prijatelja časti izrazima “kretenu jedan”, “debilu jedan”, “kako si tako glup”, “fakat si idiot”… “i ti to snimaš?”.

E, sad. Nakon prvog šoka, izgleda da se Nives smirila jer je cijelu snimku objavila na Instagramu.




“Mislim da je vrijeme da proširim svoj vokabular prostota. Ove su već toliko zastarjele i otrcane da su izgubile funkciju. Naravno, jasno vam je i da će gospon sa snimke biti propisno kažnjen. Ideje i prijedlozi su dobrodošli. Pišite, otpustite kočnice, uključite maštu…”, napisala je uz objavu snimke koja je prikupila gotovo 100 tisuća lajkova.

Ipak, ne misle svi da je Petko iznenadio Nives, već su skloni mišljenju da je sve namješteno. Pa su tako počeli analizirati viđeno.

“Tko se sunča u majici?”, komentirao je jedan pratitelj. “Podigla je glavu prije izlijevanja vode”, primijetio je drugi.

Neki obožavatelji su “opleli” po Petku, a neki su joj dali konkretne savjete kako da mu se osveti.

Što drugo reći, nego da treba pričekati i vidjeti kako će se Nives osvetiti svojem dragom prijatelju. Vjerujemo da ćemo i tu snimku uskoro vidjeti na njezinu Instagramu.

(FOTO) ‘Bradavice kao kleme od akumulatora!’ Nives Celzijus izludjela i muško, ali i žensko: ‘Kako bi ti lizala te sise!’

Autor:D.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.