(VIDEO) Luka Rok bjesnio po Big Brother kući: Za tu siću da mene je*u ovdje!

Autor: dnevno.hr

Nemile scene viđene su sinoć u Big brotheru

Puno prašine diglo se oko izlaska Luke Roka Medunovića iz Big Brother kuće. Naime, rastanak je prošao u ružnom tonu, jer je Luka Rok vrijeđao produkciju showa nakon čega je odmah izbačen. Tako je sinoć emitirana snimka Lukinog ispada, koji je započeo nakon što su Orky i Karla “savjetovali” Lidiju o poželjnom ponašanju, koje bi joj osiguralo ulazak među BB elitu.

Orky je izjavio kako neće dopustiti da netko krši pravila, nakon čega je Luka izgubio živce i posvađao se s njim. Zatim je Luka otišao u ispovjedaonicu gdje se doslovno derao na Big Brothera.

“Nemoj ovo raditi i nemoj se igrati s ljudima na ovaj način, jer ću sad odmah izaći iz kuće, a onda će biti sranja. Ovo je poziv na fizičko nasilje, ako hoće nasilje, to će i dobiti. On će nekom zabranit da se slobodno kreće kućom. Nemoj to odobravati”, derao se Luka toliko da se čuo i izvan ispovjedaonice, na što je Orky okupljenima kazao da ga boli ona stvar i nek’ se dere.

Big Brother je pak poručio kako mu nijedan stanar neće govoriti kako da postupa, na što je Luka kazao kako želi izaći.

“Sad ćete vidjeti ćete koliko meni znači ovaj show. Kad se vratim, čut će se za mene još, polako, polako”, kazao je Luka nakon izlaska iz ispovjedaonice, a onda krenuo psovati:

“Sad ćeš Anezi vidjet neke stvari što sam ti pričao. Sad će novine tek pisati, za tu siću da mene je*u ovdje”, derao se Luka koji se nastavio pakirati usputno psovajući.

Nakon što se Luka smirio, Big Brother je sve stanare obavijestio da je izbačen iz kuće. Anezi je potom zaplakala, a Luka je kuću napustio izlaskom kroz ispovjedaonicu.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.