Facebook

(VIDEO) Ivan Pažanin poziva žene na spoj za Valentinovo! Prijavite se i možda izabere upravo vas

Autor: ZG/Dnevno.hr

Želiš li provesti Valentinovo s najpoželjnijim neženjom Lijepe naše? Ako je odgovor da, ova ljubavna priča je kao stvorena za tebe! Online upoznavanje zna biti prilično iscrpljujuće, kao da tražite iglu u plastu sijena, ali ovo je drugačije. Online aukcija spoja iza koje stoji brend Maripa – krije pravi dijamant! Ivana Pažanina!

Da, znamo da zvuči nestvarno, ali stvar je prilično jednostavna! Omiljeni kuhar s malih ekrana poziva pripadnice ljepšeg spola na spoj, i to za najromantičniji dan u godini – Valentinovo. Ako ste oduvijek sanjale da s ovim šarmantnim Dalmatincem razmjenjujete recepte – ovo je najbolja prilika da san postane stvarnost!

No, što zapravo stoji iza ove priče? Svakog mjeseca u Hrvatskoj od karcinoma dojke umre 90 žena. Kako bi potaknuli pripadnice nježnijeg spola na preventivne preglede, brend Maripa i udruga “Sve za nju” udružili su snage te na tržište lansirali majice s važnom porukom. Neodoljivi t-shirt sa srcima odmah su nabavile i brojne poznate Hrvatice, od Doris Pinčić Rogoznice, Antonije Stupar Jurkin, Ane Miščević, Paule Sikirić pa sve do Lane Klingor Mihić. Dio prihoda od svake prodane majice odlazi za pomoć oboljelima i njihovim obiteljima. No, na tome nisu stali.

Uoči mjeseca ljubavi, obratili smo se Ivanu koji je objeručke prihvatio ovu hvalevrijednu akciju! Snimanje je proteklo uz salve smijeha i ne sumnjamo da jednako vesela večera očekuje i pobjednicu ove aukcije – poručuju iz tima koji stoji iza brenda Maripa.

Da bi sudjelovali u kulinarskoj štoriji pod ravnanjem maestra Pažanina – na web stranici udruge Sve za nju istaknut je broj žiro računa na koji se uplaćuju donacije. Iznos donacije je neograničen, dok najmanja donacija za sudjelovanje iznosi 50 kuna. Nakon izvršene uplate, potrebno je poslati potvrdu na mail [email protected] kako bi vaša donacija i službeno bila zabilježena.

Pobjednicu bira – a tko drugi nego – glavni meštar od kužine, naravno! Hoćete li priložiti recept ili neko svoje drugo tajno oružje, na vama je!

Prijave se mogu slati do 1.veljače., a proglašenje pobjednice je 3.veljače 2019. godine!




Valentinovo s Ivanom Pažaninom, šampanjac u potocima, smještaj u luksuznom splitskom hotelu Ora i naravno večera na samoj splitskoj rivi, tik uz Dioklecijanovu palaču, u restoranu Štorija gdje glavnu riječ ima, a tko drugi nego Ivan Pažanin!

Što će se ovoga puta kuhati u ljubavnom loncu slavnog chefa, morat ćete doznati same!

Sretno!




Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.