Instagram

VIDEO: Indiri skoro srce otkazalo u teretani

Autor: Iva Hanzen

Slavni Hrvati su se ozbiljno primili vježbanja i dijeta kako bi pripremili svoja tijela za ljeto pa je tako Ella Dvornik prešla na keto prehranu, a sa suprugom Charlesom je krenula i u teretanu. Da Žanamari Perčić pohodi prostore za vježbanje ne moramo ni govoriti, no najviše si je truda ipak dala Indira Levak.

 

View this post on Instagram

 

Postala sam kuharica i po ? svaki dan radimo low carb! Sinoć su na meniju bili sušiji od tikvica! Trebalo mi je sat vremena, a nestalo je u trenu ? naučit ću ja to malo brže! #keto #lowcarb

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

 




View this post on Instagram

 

Danas je dan za pamćenje. @charles_pearce i ja od sada skupa treniramo ? uzeli smo si najboljeg od najboljih @imerovicsandi . Ako nas on nemre dovest u red , e onda nemre nitko! Bio je “nježan”… Jedva smo dosli do auta ?????? #budivelik

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on




Screenshot Instagram

I premda je Žanamari na svom Instagram Storyju ponosno napisala ‘Druga runda danas’ tijekom boravka u teretani, njezino vježbanje je i dalje ništa prema onom koje provodi Indira. Indirin suprug Miroslav Levak je svojoj dragoj propisao toliko brutalan režim vježbanja da smo pomislili kako će pjevačici srce otkazati nakon što je objavila video na kojem vježba intenzivnije od profesionalnih sportaša.

 

View this post on Instagram

 

Ponedjeljkom SVE PUCAAAAAAA ??? #workhard? #mygym #spravekoloseum #mužuakciji #mylove #životjesada

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.