foto: facebook

Ucjenjivali je kao ljubavnicu: Mirna Berend otkrila sablasan detalj

Autor: Dnevno.hr

Poznata voditeljica Mirna Berend u razgovoru za RTL Exkluziv otvoreno je progovorila o svojem privatnom životu i najtežim razdobljima istoga.

Berend je tom prigodom priznala kako je godinama živjela s ocem koji je bolovao od Alzheimera, te je godinama nije razaznavao. A najteža životna etapa bila joj je ona kada je izgubila dijete.

“Čini mi se kako mi nije bilo dovoljno biti majka jednom djetetu jer ja poznajem sebe i svoju beskrajnu ljubav, te bih zasigurno bila fokusirana na svoju obitelj pa tako i na dijete”, objasnila je Mirna. Dotakla se i svoje zavidne karijere kroz koju se kako je priznala nailazila na brojne probleme, a najteže su joj padale ucjene onih koji su htjeli biti na njenoj poziciji a koji su od nje zahtjevali da im bude ljubavnica.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.