Instagram

Teško je ne zamijetiti ove detalje na fotkama Maje Šuput s Balija! NIKAD JU NISMO VIDJELI OVAKVU!

Autor: Iva Hanzen

Maja Šuput ne skriva kako voli putovati i uživati u egzotičnim lokacijama, ali Bali ju je izgleda potpuno transformirao kao osobu. Kao prvo, uspjela je preproditi svoj strah od visina te pozirati za fotografiju na kojoj se ljulja u prekrasnoj plavoj haljini, i to na ljuljački koja se nalazi iznimno visoko u zraku.  ‘Yeeeees ??? I DID IT ??? Iako se jako bojim visine, nakon nagovaranja i uvjeravanja da ja to mogu, rekla sam idem ?? lajk za hrabrost i da vas pitam iskreno, tko bi isao na ovu ljuljacku????’, napisala je pjevačica pored fotografije.

 

View this post on Instagram

 

Yeeeees ??? I DID IT ??? Iako se jako bojim visine, nakon nagovaranja i uvjeravanja da ja to mogu , rekla sam idem ?? lajk za hrabrost i da vas pitam iskreno, tko bi isao na ovu ljuljacku????

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Majini su fanovi priznali da ne bi imali hrabrosti učiniti ovakvo što te su je pohvalili za ovaj čin riječima poput: ‘Ja mislim da si ti umrla gore.. meni koja se ne bojim su se noge odrezale, al opet bi.. top osjecaj’, ‘Bravo ?’, ‘Ja sam platio i nisam smio sjesti ???, ne da nisam smio sjest nego nisam smio prici vrhu do ljulje ???, a na mosticu onom pored mi se tresle noge…’, ‘Bravoo macoo????’, ‘Ja ne bi imao hrabrosti’, ‘Wau…..volim ljuljacke takve tako da bi isla sigurno ….bravo za hrabrost … krocite tako hrabro kroz zivot uvijek s osmjehom ma sta bi vas sad jedna ljuljacka omela u tome…❤️?’ i ‘I ja se bojim visine, i moram priznati da bi jakoooo teško pristala?’.




Naravno, ljuljačku je isprobao i Majin suprug Nenad, pritom tvrdeći da on ne osjeća nikakav strah prilikom ovakvih aktivnosti.

Instagram Story

Ono, što smo također primijetili na ovom Majinom putovanju je to da ona i Nenad nikad nisu izgledali zaljubljenije, čemu svjedoče silne romantične fotografije u pletenom gnijezdu, a i video koji su snimili u istom. Prstom pomičite u desno na objavi niže kako biste ih sve pregledali.

 




View this post on Instagram

 

Birds in a nest ??❤️❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

I konačno, izgleda da je Maja probudila svoju duhovnu stranu, što dokazuje serija fotografija, koju također možete pregledati ako prstom pomičete u desno na objavi ispod, a na kojima se Maja kupa u bazenu jednog hrama, zajedno s ostalim posjetiteljima.

 

View this post on Instagram

 

Purifying body and soul ??? Holy Water Temple ?

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Ove su fotografije posebno oduševile fanove pjevačice pa su je obasuli komentarima poput: ‘Hvala na divnim slikama’, ‘Majo princezo, naša carice? nakon ovog je potvrđeno da si ti 100% bog i anđeo, vrati se zdrava i puna srca ?da nas veseliš i s punom ljubavi, izbaci nas od zla ?’,  ‘?????’, ‘Ovo mjesto treba posjetiti…hvala na super slikama i videima ?’ i ‘Hvala ti @majasuput sta me podsjecas na moje divno putovanje ❤️ Ovo je i za mene bilo najdivnije iskustvo na Baliju ❤️ Uzivaj ❤️’, a neke je toliko ganuo ovaj prizor da su se poželjeli pridružiti vjeri koju Maja trenutačno prakticira.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.