Instagram

Tajna kći Lady Di je razlog Meghaninog sukoba s kraljevskom obitelji! OVO POSTAJE TRILER!

Autor: Iva Hanzen

Svima je jasno da između Meghan Markle i britanske kraljevske obitelji nije sve u najboljem redu, no tabloidi često imaju bizarna objašnjenja za njihov narušen odnos. No, gdje ima dima, ima i vatre pa je možda najnovija priča koja se tiče bitke između glumice i praktički najmoćnije obitelji na svijetu, tabloida Globe ipak istinita. Naime, oni tvrde da uzrok Meghaninog i Harryjevog odlaska iz britanske kraljevske obitelji leži duboko u prošlosti.

Sve je navodno zakuhala  tajna kći princa Charlesa i princeze Diane, Sarah Spencer. Kako sad to, tajna kći, pitate se? E pa Globe objašnjava da je Sarah rezultat eksperimenta koji je naložio princ Charles prije nego što je oženio Dianu. Naime, on je htio provjeriti je li Diana plodna i hoće li mu moći podariti sinove koji bi u budućnosti mogli nositi britansku krunu. ‘Svi embriji su po Charlesovoj naredbi trebali biti uništeni, no jedan član medicinskog osoblja je ukrao oplođenu jajnu stanicu te ju potom potajno implantirao u svoju neplodnu suprugu’, objasnio je neimenovani izvor za Globe.
Stoga je Sarah u biti dijete tog člana medicinskog osoba i njegove neplodne supruge, ali je jajna stanica iz koje je nastala, pripadala Diani pa je biološki njezina kći, dok je žena koja ju je rodila bila zapravo samo surogat. U svakom slučaju, ljudi koji su odgojili Sarah poginuli su u automobilskoj nesreći prije dvije godine, kada je Sarah pronašla tajni dnevnik koji je njezina surogat majka vodila i u kojem je otkrila pravu istinu o svom porijeklu.

Tada je Sarah spoznala kakve je užase počinio Charles te je htjela upozoriti Meghan Markle u što se upušta s ‘tim monstrumom’. No, na Sarah je navodno pokušan atentat kada je htjela upozoriti Meghan pa sada mora biti oprezna oko medijskog eksponiranja. Ipak, Sarah je na kraju uspjela stupiti u kontakt s Meghan za vrijeme njezinog posjeta Novom Zelandu gdje joj je objasnila svoju mračnu prošlost, ali i da je princ Charles beskrupulozni ubojica te da se mora maknuti s britanskog dvora pod svaku cijenu.

Bila istinita ili ne, ova Globeova priča je svakako bombastična.
Kad vidite nećakinju Lady Di koja se udaje za 32 godine starijeg bogataša past ćete u nesvijest od ljepote!

Otkriveno kako se Lady Di zaista osjećala na dan svog vjenčanja! ‘Bila sam kao janje koje su vodili na klanje’
Napokon isplivali tragični detalji života Lady Di! Ove je tajne odnijela u grob!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.