Instagram

Tabloidi se raspisali: Princ William ima rak, a Kate Middleton doživjela težak slom i zatvorila se u kuću nakon što je čula vijesti!

Autor: Iva Hanzen

Princu Williamu navodno je dijagnosticiran rijedak oblik raka, tvrdi tabloid National Enquirer te ističe da je to razlog zašto princ William u posljednje vrijeme izgleda krhko i umorno, a njegov nedavni test na COVID-19 otkrio je da ima više zdravstvenih problema nego što je mislio. Izvor za tabloid je rekao da princ William ima rijedak oblik raka koji se u njegovom tijelu razvijao u posljednje tri godine. Međutim, liječnici su to otkrili tek nedavno.

Insajder  također tvrdi da kraljevska obitelj šuti o zdravlju princa Williama. Uvjereni su da će stvari moći držati u tajnosti, baš kao što su to uspjeli u vezi s njegovim rezultatom testa na COVID-19. Otac princa Williama, princ Charles, navodno je potresen vijestima te se bacio na pronalaženje lijeka za svog starijeg sina.

Tabloid također tvrdi da je supruga princa Williama, Kate Middleton shrvana saznanjem da njezin suprug ima rak. Kate je navodno bila toliko slomljenog srca kad je čula ove vijesti da se odlučila zatvoriti u njihovu kuću na pet dana. Izvor je dodao da je vojvotkinja od Cambridgea imala težak psihički slom. No, nakon pet dana Middleton se odlučila svim silama nositi sa situacijom, te se u istoj pokazala izuzetno snažnom. Iako princ William pokušava uvjeriti Middleton da će se njegovo zdravstveno stanje popraviti, neki misle da ne mogu gubiti vrijeme na čekanje. Zbog toga buduća supruga kralja navodno potiče princa Williama da popravi odnos s princom Harryjem i Meghan Markle. Međutim, Kateini pokušaji da pomiri braću nisu bili uspješni. Princ William još uvijek navodno zamjera princu Harryju što je izdao njega i britansku monarhiju, a premda bi mogao umrijeti, princ William navodno ne planira oprostiti vojvodi i vojvotkinji od Sussexa.

Međutim, na kraju se ispostavilo da je jedina točna tvrdnja tabloida ta da je princ William bio pozitivan na COVID-19. Također je istina da je palača uspjela četiri mjeseca držati njegovu dijagnozu u tajnosti. Uostalom, svi koji su imali teži oblik COVIDA posvjedočit će da su se tjednima nakon oporavka osjećali krho i umorno, a čak i nakon dijagnoze, princ William uspio se odhrvati bolesti te se vratio u top formu vrlo brzo.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.