Instagram

Svi u Hollywoodu: ‘Tom Cruise je lud! Brinemo se’ Evo što planira napraviti bivšoj supruzi i njihovoj kćerkici!

Autor: Iva Hanzen

Katie Holmes su u životu svakako proslavile dvije stvari, serija ‘Dawson’s Creek’ i brak s Tomom Cruiseom, od kojeg se rastala prije osam godina. No, premda je od kraja njihove ljubavi prošlo već gotovo desetljeće, o kobnim posljedicama scijentologije na nju i njezin brak, ali i na njezinu 14-godišnju kćerkicu Suri, koju je dobila u šestogodišnjem braku s Tomom, u zadnje se vrijeme sve više piše. Svi već dobro znaju da je ovaj slavni holivudski glumac opsjednut scijentologoijom, no malo se priča o tome da je Katie ovaj religijski pravac doveo do sloma živaca.

 

View this post on Instagram

 

The only truth of the article is the beautiful bond mother and daughter, the close relationship of Katie and Suri. They Are So ‘in Sync’ “You’d struggle to find a mom-daughter duo who are more in sync with each other,”. “They’re a real team — their connection is a beautiful thing to witness.” “Suri is very naturally athletic and excels at physical activities like gymnastics and dance,”. She also has a close group of friends, and is “well-liked.” “If Katie’s feeling stressed or down, Suri’s very compassionate and loving. Katie feels like her daughter really is her little angel.” “Suri, She’s extremely polite and well-mannered. She’s a good girl who’s a joy to be around; she doesn’t come across as spoiled or like a celebrity kid at all.” “They really are wonderful together.” This is the only thing that is true, I never share magazine covers, gossip or media articles that talk about Suri because first they should never write about her, since the information never comes from sources close to Katie or Suri, But since this article is out, I just want to say that please never believe in all the lies of the magazines, for years Katie and Suri have been the talk of the media invented a lot of things that are not true. Only Katie and Suri know the truth, and in no way someone who is friends with Katie or Suri is going to go out and talk to the magazines, so never believe everything you read, Thank you and we will never again refer to gossip from the media that they just want to sell. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ #suricruise #katieholmes #tomcruise #followme #itgirl #fashion #fashionista #suricruisefashionista #hollywood #hollywoodkids #famouskids #kimkardashian #kyliejenner #kendalljenner #khloekardashian #kourtneykardashian #selenagomez #justinbieber #taylorswift #beyonce #stormi #stormiwebster #northwest

A post shared by Suri Cruise Holmes ? (@suricruise2020) on

Sada portal posvećen slavnima Gossip Cop tvrdi da je Katie nedavno dobila ponudu da gostuje u emisiji ‘Scientology: Fair Game’  glumice i voditeljice Leah Remini koju znate iz serije ‘Kralj Queensa’, a u kojoj bi Katie otkrila sve detalje Tomovog nasilnog ponašanja prema njoj i Suri koje je vršio zbog scijentologije, poput primjerice činjenice da je u napadajima ludila govorio kako će se odreći vlastite kćeri ako ju ne navede na put scijentologije. No, svakako treba napomenuti da Tom zbog svoje vjere nije ulazio u sukob samo sa svojom obitelji, već i s kolegama koji imaju drugačije stavove od njegovih. Primjerice, Tom bi znao ‘popovati’ svojim kolegama zbog opijata koje koriste ili bi se jednostavno posvađao s njima jer on primjerice vjeruje da su ljudi, kako tvrdi scijentologija, besmrtna duhovna bića, dok neki od njegovih kolega jednostavno ne misle tako.




Zanimljivo je pritom da je spomenuta glumica i voditeljica, iako vodi emisiju posvećenu ovom radikalnom vjerskom pravcu i bivša je pripadnica scijentološke crkve, u lošim odnosima s Tomom pa neki misle da je povod pozivanja Katie u emisiju taj što Leah želi ocrniti Toma. Leah je naime uvjerena da Tom ima plan prema kojem će, kada Suri navrši 15 godina, doslovno oteti djevojčicu majci i natjerati ju da postane scijentologinja. No, s obzirom na to da se već mnogo puta pisalo da je Tom zapravo prilično mračan i nasilan tip, izgleda da je ljudima oko sebe ponudio više nego dovoljno razloga zbog kojih ga žele ocrniti.

‘Tom nema kontakta s kćeri jer scijentolozi ne smiju održavati veze s ljudima koji nisu u sekti. K tome Katie Holmes smatraju neprijateljem i zbog toga Tom, kao i ostali scijentolozi, smatra da ne bi trebao imati veze sa Suri. No, sigurna sam da ima opaki plan u kojem će ju odvojio od majke i namamiti u scijentologiju’, objašnjava Leah, dok neki drugi njihovi glumački kolege, ali i vlastiti Tomovi prijatelji smatraju da će Tom otići korak dalje. Naime, plan mu je  opet zavesti Katie, natjerati ju da se  zaljubi u njega i onda joj ukrasti Suri, a ako usput i Katie ovaj put zauvijek prijeđe na scijentologiju, još bolje. Štoviše, svi iz Tomove okoline su uvjereni da će glumac uistinu to i učiniti jer je poznat po svojim radikalnim potezima, ali stvar je ovaj put tim gora jer su Tomovi najbolji prijatelji uvjereni kako je Tomu psihičko zdravlje teško narušeno i kako se od njega sve može očekivati.

Nakon Angeline Jolie i Leonardo DiCaprio upleten u najveći ljubavni skandal u Hollywoodu u povijesti!

Otkantao ju nakon razvoda i odmah pronašao drugu s kojom je dobio dijete! No, ova slavna glumica to ne zamjera bivšem! Njezina reakcija će vas iznenaditi!

Nije samo Jennifer Aniston nesretna u ljubavi, već i njezina najbolja prijateljica! Moli dečka da ju oženi, a on neće! OČAJNA JE!

Jennifer Aniston će otkriti sve detalje svog odnosa s Bradom Pittom! Evo kako će ih plasirati javnosti!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.