Instagram

Sukob između kraljice, Harryja i Meghan još nije gotov! Elizabeta će opet dobiti slom živaca kad vidi ovo!

Autor: Iva Hanzen

BBC prenosi kako američki pisac i producent te ujedno kreator popularnog animiranog sitcoma ‘Obiteljski čovjek’ i producent još popularnije serije ‘Will i Grace’, Gary Janetti, ima novi projekt u planu. Riječ je o satiričnoj animiranoj seriji o kraljevskoj obitelji ‘Princ’, koja priča priču o ovoj slavnoj obitelji iz kuta viđenja šestogodišnjeg princa Georgea, sina princa Williama i Kate Middleton, a u principu se radi o obitelji koja se bezobrazno bori za tron. No, sve je prožeto velikom dozom humora pa primjerice u jednoj epizodi George provocira svoju sestru Charlotte, brata Louisa, strica Harryja i strinu Meghan, njihovog sina Archieja i druge članove svoje obitelji.

Što se tiče glumačke postave koja će posuditi glasove likovima, kao neki od mogućih suradnika na seriji, spominju se primjerice američka glumica Condola Rashad, koja će posuditi glas Meghan MarkleLucy Punch kao Kate Middleton te još neki, hrvatskoj publici manje poznati glumci, no sve će sigurno oduševiti vijest da će princu Harryju glas posuditi jedan od glavnih hollywoodskih zavodnika Orlando Bloom.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.