Instagram

Što se događa!? Severinin dekolte ne prestaje rasti u zadnje vrijeme! Kakve divne, ogromne grudi!

Autor: Iva Hanzen

Severinin dekolte u zadnje vrijeme izgleda spektakularno. Prvo nas je oduševila crnom haljinom koju je obukla za potrebe gostovanja u HRT-ovoj emisiji  ‘5.com s Danijelom’, a u kojoj joj grudi izgledaju iznimno puteno, a opet i iznimno raskošno. Look možete dobro pregledati ako prstom pomičete udesno na Instagram objavi ispod.

 

View this post on Instagram

 

Pozdrav sa HRT-a,gledajte nas veceras u emisiji 5.com s Danijelom,bit ce jaaaakoo zabavno?

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 




View this post on Instagram

 

Gledajte nas večeras u 22:35 h na HRT1 ❤️ 5.com s Danijelom #severina #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

A post shared by Severina Kojic (@severina) on




Obožavatelji su se jednoglasno ispod ovih objava složili kako Severina izgleda nestvarno koliko je lijepa, no nas je još više oduševila serija fotografija iz dvorane za ples u kojoj nam je pjevačica otkrila kako teku pripreme za njezinu turneju ‘Magic Tour’, bar što se tiče rada na koreografiji. Fotografije također detaljno pregledajte pomičući prstom udesno jer na njima je Sevkin dekolte cijelo vrijeme u prvom planu.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.