Instagram

ŠTO? Princ Charles već pušten iz samoizolacije, a njegova potpuno zdrava supruga još nije!?

Autor: Iva Hanzen

Kada smo prije manje od tjedan dana saznali da je princ Charles pozitivan na koronavirus, ostali smo u čudu. No, sad smo još više iznenađeni njegovim ekstremno brzim oporavkom. Naime, The Sun javlja kako 71- godišnji princ više nije u samoizolaciji, što je potvrdio i  glasnogovornik kraljevske obitelji koji je u svojoj izjavi naglasio kako je Charles sada potpuno zdrav. Doduše, Charles je imao samo blage simptome, no ne bi li bilo sigurnije da je ipak ostao još koji dan u samoizolaciji, pogotovo zato što je iz kućne karantene u svom dvorcu Balmoral u Škotskoj radio  te je nastavio sa svojim uobičajenim dužnostima!? Zanimljivo je k tome da je njegova supruga Camilla i dalje u Balmoralu iako ona čak nije bila ni pozitivna na koronavirus.

 

View this post on Instagram

 

A positive update on The Prince of Wales’ health: Clarence House has confirmed that having consulted with his doctor and in line with government advice, The Prince of Wales is now out of self-isolation after 7 days and is in ‘good health’. In line with government advice which says that patients should self-isolate for a period of 7 days and family members in the same household should self-isolate for 14 days, The Duchess of Cornwall will remain in self-isolation for another week. The Prince will contine to follow government advice and will now operate under the current standard government and medical restrictions that apply nationwide. The Prince of Wales has been holding meetings via telephone and video conferencing at his home Birkhall on the Balmoral estate throughout his period of self-isolation and will continue to do the same for the forseeable future. #princecharles #princeofwales #duchessofcornwall

A post shared by HRH The Prince of Wales (@charlesprinceofwales) on

Doduše, princ je putem svojim službenih kanala objasnio kako se ponio u skladu s vladinim savjetima koji govore da bi se pacijenti trebali samoizolirati na razdoblje od sedam dana, dok bi se članovi obitelji u istom domaćinstvu trebali  samoizolirati na 14 dana pa bi u skladu s tim Camilla trebala ostati  u samoizolaciji još tjedan dana.




No, ako je Charles već toliko zdrav, zašto je onda kraljica odlučila prepustiti žezlo princu Williamu i Kate Middleton, čak unatoč tome što je Charles prvi u redu da naslijedi krunu, pitamo se.

Kraljica Elizabeta u strahu za život! Želi prepustiti žezlo Williamu i Kate, a ne princu Charlesu!




Kraljica Elizabeta osjeća da joj je kraj blizu! Evo zašto bi to moglo rezultirati razvodom princa Charlesa!

Napokon isplivali tragični detalji života Lady Di! Ove je tajne odnijela u grob!

Isplivali tragični detalji života Kate Middleton! Zar će proći gore od princeze Diane!?

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.