Instagram

ŠTO? Karleuša u istom izdanju kao Neven Ciganović! Morate čuti njegovu reakciju! Umrli smo od smijeha!

Autor: Iva Hanzen

S obzirom na to da je Jelena Karleuša opsjednuta time da drugi kopiraju njezine odjevne kombinacije, malo je reći da smo bili u čudu kad smo uvidjeli da je Karleuša iskopirala Nevena Ciganovića. Naime, na najnovijoj fotografiji koju je objavila na Instagramu nosi identičnu plavu dolčevitu kakvu ima naš stilist pa smo mu žurno priopćili ovo te ga pitali za njegovo mišljenje na ovu temu.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Što imaš za reći na to da te JK iskopirala? Je li ti to pohvala ili su ti ‘pale rolete’ kad si ovo vidio?

Moram reći da sam se dobro nasmijao kad sam vidio JK u džemperu poput moga, i odmah sam to okrenuo na zajebanciju da me ”Diva”iskopirala. Još bi napomenuo da je džemper kupljen na sniženju za 150 kuna.

Instagram Story

Kako bi komentirao činjenicu da je Karleuša nedavno dobila slom živaca, jer smatra da se američka pjevačica Ariana Grande, na ovogodišnjim Grammyjima, pojavila u identičnoj haljini kakvu je ona imala za potrebe snimanja srpskog izdanja časopisa Story, u listopadu prošle godine? Misliš da je Ariana u haljini Giambattiste Vallija stvarno kopirala JK ?

Mislim da je samoprozvana ”Diva” full iskompleksirana svojom karijerom i time što je ufurana da je predodređjena za svjetsku slavu, no svijet je očito nije prepoznao kroz ovih 25 godina njene karijere. Malo se puno zanijela da je svjetske zvjezde kopiraju, a uz to je premalo informirana. Što bi nju jedna Ariana Grande kopirala, odnosno, što bi jedan Giambattista Valli kopirao tamo neku bosansku dizajnericu, inače sporna kiklja je iz Giambattista Vallijeve kolekcije za jesen-zimu 2016. , za njenu informaciju. Prvo reci hop pa onda skoči ”Divo”.

Kako bi komentirao to da je Karleuša opsjednuta time da ju Kim Kardashian kopira, ne čini li se da je zapravo obrnuto?

Isto smatram da ta stalna prozivanja Kim Kardashian da je kopira nemaju veze sa zdravom pameti. Ako je i došlo do nekih sličnosti, onda treba prozivati Kimičinog stylistu, a ne sirotu Kimicu. Prije bih rekao da JK kopira Kim, s obzirom na to da si je u guzicu natrpala bar 500 kubuka masti ili filera, da bi baš bila poput Kimine guze, pa sad nema koncerta gdje se ne prči i twerka s njom.

Nedavno je modni producent Viktor Drago napravio kolaž na svom Facebooku, na kojem smo s jedne strane mogli vidjeti Severinu, a s druge strane, polusestru Kim Kardashian, Kylie Jenner. Drago se potužio da je nova fotka Kylie Jenner, na kojoj pozira u donjem rublju, obavijena užetom, kopija rada koji je on radio za Pirellijev kalendar, sa Severinom kao glavnim licem kampanje. I zaista, sličnost je vidljiva. Stoga, misliš li da je stvarno moguće da strane zvijezde kopiraju naše ili su naše zvijezde sve umislile?

Što se pak tiče tih Severininih fotki što ih je radio Viktor, zaista postoji sličnost s ovima Kylie Jenner. Ali ako odete na Google i ukucate ”woman wrapped in robe”, izaći će vam milion verzija te fotke, na kojim su trebe zavezane na sto načina. Dakle, ne radi se o Kolumbovom otkrivanju Amerike, sve je već prožvakano milijun puta.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.