Instagram

SRCE ĆE NAM OTKAZATI! Jennifer Aniston se skinula za čak dva prestižna časopisa povodom 51. rođendana! Otkrila i detalje vezane uz Brada!

Autor: Iva Hanzen

Jennifer Aniston napunila je 51 godinu, a koliko se dobro drži, svjedoče čak dvije naslovnice prestižnih svjetskih časopisa na kojima glumica izgleda famozno. Tako je lijepa Jen izašla i u Interview Magazinu i  u Harper’s Bazaaru, a osim naslovnica, oduševile su nas i fotografije koje su objavljene unutar spomenutih časopisa.

Što se tiče Interview Magazina, na naslovnici je pozirala samo u kožnoj jakni, visokim čizmama i gaćicama, a ostale fotografije su jednako provokativne. Tako na jednoj nosi ružičasti svileni grudnjak i kožne hlače, na drugoj crnu haljinu s prorezom koji otkriva njezine savršene trbušnjake kojima smo fascinirani još od 90-ih, a na trećoj oduzima dah gaćicama visokog struka, bijelom bluzom i sakoom.




Zanimljivo je da je Jen za Interview Magazine intervjuirala glumica Sandra Bullock, a još je zanimljivije to da je Aniston otkrila kako nema točnu viziju budućnosti, ali ima male isječke u glavi u kojima čuje i vidi ocean, djecu kako se smiju i trče te led u čaši, dok pritom osjeća miris kuhane hrane. Ovo nas je posebno zaintrigiralo jer se ozbiljno piše o tome kako su Brad Pitt i ona opet zajedno te kako planiraju posvojiti dijete, dok neki čak tvrde da je Jen već sada trudna i to s blizankama. Priča o blizankama je možda prenapuhana s obzirom na Jenniferine savršene trbušnjake, ali s obzirom na rečeno, glasine o posvajanju djece s Bradom, zaista bi mogle biti točne.

Također je dodala: “Možete biti ljuti ili biti mučenik/ca ili možete reći: ‘Imate limuna? Napravimo limunadu'”, što ide u prilog tome koliko je trenutačno sretna, ali daje naslutiti i to da je sve oprostila Bradu.

Što se pak tiče Harper’s Bazaara, na njihovoj je naslovnici izašla čak osam puta, a sve naslovnice možete pregledati ako prstom pomičete u desno na objavi niže. Sigurni smo da ćete zaključiti kako danas izgleda jednako spektakularno kao i u ’90-ima. Osim silnom ljepotom, u intervjuu za Harper’s Bazaar je dokazala da se i dalje može pohvaliti snažnim duhom. “Ne mislim da mi je prošlost dala razlog da postanem tvrda i zatvorim se ili dignem zid oko sebe i kažem: ‘Dosta je bilo, to je to, zatvaram se u sebe'”, objasnila je miljenica Hollywooda.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.