Instagram

Srbi iskazali podršku Zagrepčanima! Karleuša pogotovo! Veljača otkrila kako je preživjela potres!

Autor: Iva Hanzen

Jelena Karleuša svakako nije među onima koji misle kako je potres koji je pogodio Hrvatsku i Sloveniju karma. To je pokazala Instagram Storyjem preko kojeg je napisala: ‘Svim srcem uz Zagreb’.

Instagram Story

Jelena je uz ovaj, podijelila još nekoliko Storyja – onaj na kojem možemo vidjeti grob njezine majke, Divne Karleuše, koja je preminula u ožujku prošle godine, a koja joj u ovoj situaciji sigurno još više nedostaje, kao i Story u kojem je dala zanimljivu obzervaciju na koronavirus, a u kojem tvrdi da do pandemije ovog virusa ne bi došlo da su svi vegani.

Instagram Story
Instagram Story

Karleuša doduše svejedno prati upute u svezi koronavirusa pa se tako i ona odlučila na samoizolaciju, a nabavila je i masku, koju je u svom prepoznatljivom stilu sparila s Versace kapom.

 

View this post on Instagram

 

??

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on




Da je uz Zagrepčane, pokazao je i najbolji prijatelj Jelene Veljače, srpski filmski producent Ljubomir Dorontić koji je također objavio nekoliko fotografija i Storyja na Instagramu. On je pak objavio Story koji možete vidjeti ispod, na kojem je napisao: ‘Nažalost u ovim trenucima se zapravo pokazuje prava ljubav. Iz Beograda za sve ljude u Zagrebu. Držite se, uz vas smo’, a koji je Veljača ‘sherala’ na svom profilu, dodavši riječi: ‘Hvala Beograde volim te zauvijek’.

Instagram Story

Ljubomir je na Instagramu podijelio još jedan Story pun podrške, kao i fotografiju sa značajnim statusom, koje možete vidjeti ispod. ‘Nikada do sada nisam mračio, i ne podnosim takve ljude, niti ću sada, samo vas molim da se kolektivno zapitamo, gde smo pogrešili, šta smo uradili i zašto smo došli tu gde stojimo sada? Kolektivno smo krivi, neko nas gleda na sudu i ne kažnjava, već daje poslednje opomene. Molim sve ljude u Beogradu i Srbiji #OstaniKodKuce jer imaš gde i sa kim! Moji prijatelji iz Zagreba od jutros su na ulici u pidžamama, na +4C, bez hrane i zaštite! Šaljem ogromnu ljubav i podršku svim ljudima u Zagrebu i okolini! Samo da smo živi i zdravi, lako ćemo sve ostalo! Čuvajmo jedni druge ?? #PrayForZagreb’, poručio je između ostalog Ljubomir.




Instagram Story

 

View this post on Instagram

 

Jutros, prvi put da nije održana liturgija u Pravoslavnoj crkvi, ni misa u katedrali (mislim od rata), usred uskršnjeg perioda, opravdano, zbog privremenih mera zaštite od COVID-19, a u 06:24h u Zagrebu se dogodio zemljotres, sa više uzastopnih ponavljanja, na osnovu čega je srušeno pola grada. Prva fotografija je unutrašnjost Pravoslavne crkve na Cvjetnom trgu u Zagrebu, druga fotografija su vrhovi zagrebačke katedrale na Kaptolu. Nikada do sada nisam mračio, i ne podnosim takve ljude, niti ću sada, samo vas molim da se kolektivno zapitamo, gde smo pogrešili, šta smo uradili i zašto smo došli tu gde stojimo sada? Kolektivno smo krivi, neko nas gleda na sudu i ne kažnjava, već daje poslednje opomene. Molim sve ljude u Beogradu i Srbiji #OstaniKodKuce jer imaš gde i sa kim! Moji prijatelji iz Zagreba od jutros su na ulici u pidžamama, na +4C, bez hrane i zaštite! Šaljem ogromnu ljubav i podršku svim ljudima u Zagrebu i okolini! Samo da smo živi i zdravi, lako ćemo sve ostalo! Čuvajmo jedni druge ?? #PrayForZagreb

A post shared by Ljubomir Dorontić (@cokabroz) on

Da podrška građanima Zagreba, pogotovo onima koji žive u centru, uistinu treba, posvjedočila je i sama Veljača koje je u Instagram Storyju podijelila potresnu fotografiju žena i njihove djece ispred Petrove bolnice, a potom je objavila i nekoliko Instagram fotografija kojima je otkrila kako su ona i njezina kćerkica Lena doživjele potres.

Instagram Story

 

View this post on Instagram

 

about today. my heart and soul are broken. ??? zagrebe, volim te

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

 

View this post on Instagram

 

laku noć zagrebe. not.

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Jelena je ‘sherala’ i ovaj Story za koji ju je njezina obožavateljica zamolila da ga podijeli.

Instagram Story

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.