Instagram

Sonja Kovač objavila seksi video od kojeg ćete odmah početi sliniti! Guza i grudi u prvom planu!

Autor: Iva Hanzen

Sonja Kovač je završila sa svojim odmorom na grčkom otoku Mikonosu, a kako bi se oprostila od istog snimila je seksi video u kojem su glavne zvijezde njezine grudi i stražnjica. Malo je reći da je influencerica prelijepa u njemu, odnosno kako je rekao jedan obožavatelj: ‘Ubijaš kako si zgodna ??’. Neki su zaključili kako je ovo njezin najbolji video uradak do sad, a jedan je obožavatelj priznao da je počeo zamuckivati kada je pustio video. No, komentar: ‘Goriš.. ❤️’, definitivno najbolje opisuje situaciju.

 

View this post on Instagram

 

We had an amazing time on Mykonos! ?Full video watch on my YouTube chanel! Link in bio and InstaStory! Novi video vlog s Mykonosa je na YouTubeu ? @havaianaseurope #LetsSummer #LocalSoul #LocalSoulMYK Sponsored/Ad

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

 




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.