Instagram

Sonja Kovač gola u kadi besramno uživa: Pohvalila se seksi fotografijom!

Autor: Iva Hanzen

Sonja Kovač trenutačno se nalazi u Švicarskoj na odmoru s dečkom i o tome nas redovito izvještava na svom Instagram profilu. Moramo priznati da joj zavidimo jer uživa poput grčke boginje. Noćno kupanje u vrućoj kupelji na otvorenom, dnevno kupanje u toplom bazenu, također na otvorenom, uživanje u probranoj hrani, divnim krajolicima, prirodi…Kakav život iz snova. No, posebno nas je oduševila fotografijom na kojoj uživa u kadi pored kamina, pritom jedući čokoladnu tortu. Postoji li božanstveniji, raskošniji, ugodniji, savršeniji trenutak od ovog? Sumnjamo! Pritom je Sonja potpuno gola, ali pjena ju pokriva na svim pravim mjestima pa nam nije otkrila previše…osim da uživa kao nikad do sad.

 

View this post on Instagram

 

Bubble bath by the fireplace and a cake!????? You can feel this comfy only in @buergenstockresort

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

Sonja izgleda trenutačno živi život iz snova – ima dečka, uspješnu karijeru, putuje, uživa i još joj ljudi plaćaju za to da uživa i putuje. Ajme, da bar imamo život kao ona…Do tad možemo samo sanjati uz neke od trenutaka s kojima nam se pohvalila.




 

View this post on Instagram

 

First snow this year! ❄️❄️ @thecambrianadelboden




A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

 

View this post on Instagram

 

Can I be cozy like this every day!? ❄️ @thecambrianadelboden #switzerland #travelgram

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.