Foto: PR

ŠOKANTNO?! Maja u izdanju koje od nje niste očekivati! SVE NAM JE OBJASNILA!

Autor: D.D.

Maja Šuput odavno je dokazala da je neumorna i nezaustavljiva kad je u pitanju posao. Vrijeme u pauzi od koncerata iskoristila je za snimanje nove pjesme i spota Daljina.

Nova snažna Maja, u režiji poznatog režisera Darka Drinovca, prikazana je kao žena koja želi, voli, očekuje i ne boji se pokazati osjećaje.

“Pretpostavljam da će se publika šokirati jer ovakvu pjesmu od mene znam da nitko ne očekuje. Od mene se ne očekuje balada niti ovakva emocija u pjevanju. Publika je navikla kroz dvadeset godina moje karijere na brze, hitoidne pjesme koje su sinonim za zabavu i tulume. Nemam poseban razlog zašto sada, jednostavno sam osjetila pjesmu kao svoju, da je trenutak. Emocija, snaga, tuga, daljina od voljene osobe.. ovo je najljepša pjesma koju sam ikada otpjevala. Jednostavno se dogodila kemija između pjesme i mene, nadam se da će se to isto dogoditi i sa publikom”, izjavila je Maja.

Ovu prekrasnu baladu Maji je ponudio španjolski kompozitor Rafael Art, za Maju je to bila ljubav na prvo slušanje te je odmah zamolila Antoniju Šolu da napiše ljubavni tekst, dok je za aranžman zaslužan Ante Pecotić, kao i kompletnu produkciju pjesme.

Maja Šuput seksi fotografijom najavila novo darivanje! Od ovog poklona će vam sline curiti! U igri je meso!




Autor:D.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.