Instagram

Slijedite dva pravila koja je Miroslav Levak propisao Indiri i vi ćete izgledati kao ona!

Autor: Iva Hanzen

Možete li vjerovati da Indira ima 45 godina??? Svoj mladenački izgled svakako može zahvaliti svojoj strastvenoj, živahnoj, vrckavoj naravi, ali i suprugu Miroslavu Levaku. On je ne zaboravimo bivši prvak u bodybuildingu, a osim Indire trenirao je brojne poznate face. Podsjetimo, upravo je on vratio slavnog Mirka Filipovića u formu nakon što je Cro Cop doživio jednu od najtežih sportskih ozljeda. Puknuli  su mu križni ligamenti lijevog koljena prije meča u Londonu s Royem Nelsonom, a iako su mu prognozirali dugotrajan oporavak, Miroslav ga je spasio. Kada uzmete ovo u obzir ne dođe li vam da i vama Miroslav slaže jelovnik i organizira vježbanje?

 

View this post on Instagram

 

Ponosna na svog supruga! ???? #mirkofilipović #PROUD

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Ako slučajno poželite imati režim kakav je Miroslav propisao Indiri onda morate slijediti ova dva pravila:




1.Teretana je obavezna!

Ovo možda nije najugodnija aktivnost, ali čak i Indira veselo pozira kada vježba s mužem jer zna da će izgledati fantastično nakon toga. Baš je nedavno objavila Instagram Story sa zajedničkog vježbanja.

Screenshot Instagram

Teretana možda jest težak pothvat, ali Miroslav ne predlaže ‘ubijanje’ u teretani, nego jednostavno redovito vježbanje. On smatra kako je iluzorno očekivati da će kilogrami nestati u tren oka ako ih skupljamo godinama. To je definitivno problem većine nas koji mislimo da možemo nakupljati kilograme desetljećima i da će nas onda jedan odlazak u teretanu, u kojoj ćemo se opteretiti teškim vježbama, osloboditi svih suvišnih kilograma i loših navika koje skupljamo godinama. Zato Indirin suprug predlaže dugotrajno ulaganje u tijelo, odnosno kako je rekao u jednom intervjuu: ‘Iz svoje sam dugogodišnje prakse naučio jedno važno pravilo, sve što tijelu nasilno uzmeš, ono će višestruko povratiti. Što znači kako samo uporan i kontinuirani proces dovodi do rezultata’. Eto čovjek je sve rekao.




2. Pravilna prehrana

Indirin suprug nikako ne predlaže nasilne metode skidanja kilograma, pritom misleći na rigorozne dijete, poput intenzivne liposukcijske dijete, koja je sad trenutačno veliki hit, a šuška se da je upravo na njoj bila i predsjednica Kolinda. ‘Ako netko skuplja kilograme godinama, iluzorno je očekivati da će oni nestati u tri mjeseca. To nije zdrav postupak’, rekao bi Miroslav. No, to ne znači niti da možemo jesti bilo što. Recimo, kada Indira pretjera s palačinkama Miroslav kaže: ‘Ok, zgriješila si malo s palačinkama, sada ćemo pojačati proteine’. Miroslav je tako zagovaratelj balansirane prehrane, ali neke namirnice mu ne dolaze u obzir. To su primjerice sokovi i sve gazirano, dok od tekućine treba piti do dvije litre vode dnevno. Svakako se ne treba izgladnjivati jer to može biti jedino kontraproduktivno. Miroslav kaže da naše tijelo funkcionira po jednostavnom principu: ‘Ono je kao računalo. Ako mu daš samo jedan obrok, ono će čuvati svoje potkožno tkivo, ne dozvoljavajući mastima da se troše. Zato su potrebna minimalno tri do četiri obroka dnevno’.

 

View this post on Instagram

 

Ajmo mi sada mužiću moj vrijedni kući!!! ❤❤ #papabudva#trajekt#love# #homesweethome #mojaljubav

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Kada pogledate, za dobru liniju trebate se pridržavati samo dva pravila – redovito vježbanje i balansirana prehrana. Naravno da je lakše reći, nego učiniti. K tome je Indira je prava sretnica jer joj je muž ujedno i osobni trener koji em što trenira od svoje 13. godine pa zna sve o vježbanju, em je s njom 24 sata dnevno i točno može pratiti njezin unos hrane i piće. To čak nema ni Beyonce, već mora angažirati profesionalne nutricioniste i trenere. Ali jedno je sigurno – bez muke nema nauke. Stoga utege u ruke ili što vam je već draže svakih par dana i usta što dalje od slatkiša i čipsa. Malo povrća i ribe ili piletine s grilla ili pak koje varivo nisu još nikome naškodili, a kad k tome vidite kako Indira fantastično izgleda, zar vam to nije motivacija?

 

View this post on Instagram

 

New Monday.. New Week.. New Goals…❤ #jaćulagano #cipele @planetobuca #starcollectionbyindira #haljina@loveelfs

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

 

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.