Foto: Instagram

Slavni Hrvati ljetuju glamurozno, ali ne i Doris Pinčić Rogoznica! Zar može biti ovoliko skromna!?

Autor: Iva Hanzen

Dok gotovo svi slavni Hrvati ljetuju izrazito glamurozno, Doris Pinčić Rogoznica to radi toliko skromno da bi se i neki od nas posramili što žudimo za luksuzom. Za razliku od Severine i Maje Šuput koje su se odlučile na ljeto, u možda trenutačno jeftinoj Turskoj, ali u najskupljim hotelima ili Marka Grubnića koji je u Parizu ljetovao u stilu britanske kraljice, Doris je ljetovala u svojoj obiteljskoj kući u Zadru i to na način na koji mnogi od nas ljetuju.

Tako je umjesto u ogromnom luksuznom krevetu, spavala na onom starom najobičnijem i to s djecom, jutra je provodila ispijajući duge kave s majkom na terasi njihove obiteljske kuće,  umjesto naslikavajući se u šik kafićima, a dane je provodila na gradskoj plaži sa suprugom i djecom, umjesto u mondenim ljetovalištima ili na privatnim posjedima za kupanje.

 

View this post on Instagram

 

And I think to myself.. #whatawonderfulworld? #KodBakeIDide #momslife #hlapićigita

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on




 

View this post on Instagram

 

Nedjeljama kad se kave piju tri sata i u tri generacije ❤ #momslife #DvijeMame #JednaBaka #gita




A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Umjesto probranih delicija za doručak, jelo se kao što su jeli naš stari, primjerice u jednom od slučaja, bilo je riječ o puri iliti žgancima u kombinaciji s jogurtom, a nekako nam se čini da su i ručkovi bili u sličnom tonu. Sve u svemu, Doris se nije žalila, dapače, pored fotografije na kojoj leži s djecom u istom krevetu je napisala: ‘And I think to myself.. #whatawonderfulworld?#KodBakeIDide’ (I pomislim, kakav prekrasan svijet).

 

View this post on Instagram

 

Pure i jogurta za veceru ??❤ #kuhinjababeeve #lito #hlapićigita

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Screenshot Instagram Story
Screenshot Instagram Story

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.