Foto: Profimedia

Sharon Stone otkrila sve o golotinji koja joj je lansirala karijeru: ‘Imala sam samo jedan cilj!’

Autor: Dnevno

Sharon Stone nikad nije bila sramežljiva oko pokazivanja svojeg nevjerojatnog tijela, uključujući i vrijeme kada je zasjala u Playboyju 1990. godine. Iako nije nimalo čudno da zvijezde poziraju gole u magazinima takve vrste, Sharon je ipak imala potrebu otkriti zašto je to učinila.

Sve je ispričala kolegici glumici Drew Barrymore u njezinom talk showu The Drew Barrymore Show.

Objasnila je kako u životu ništa ne radi ishitreno te kako je njezino skidanje za Playboy imalo jasan cilj.

Naime, u tom periodu je njezina filmska karijera doživjela prvi konkretan uspjeh ulogom u filmu Total Recall redatelja Paula Verhoevena, 1990. godine.

Nakon što je deset godina pokušavala doći do te točke i napokon je uspjela, shvatila je kako je upravo taj prvi uspjeh prijeloman trenutak da se lansira u prvi red hollywoodskih zvijezda.

Cilj joj je bio sudjelovati u Verhoevenovom idućem projektu pa se u vrtlog pažnje bacila skidanjem za Playboy.

“To sam učinila kako bih dobila ulogu u filmu Sirove strasti”, priznala je te dodala kako nije znala kuda će ju sve to odvesti.




Nakon ove uspješnice, Sharon Stone je postala seks simbol diljem svijeta, a scena njezinih prekriženih nogu iz filma Sirove strasti jedna je od najseksepilnijih filmskih scena ikad snimljenih.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.