Instagram

Severina zavodila svekra u seksi haljini dok su snimali ovaj video iz kućne radinosti!

Autor: Iva Hanzen

Dok jedna od Severininih sestara ne priča sa Severinom od kad se udala za Igora Kojića, Seve je u odličnim odnosima sa suprugovom familijom. Zdenka, Severinina starija sestra, kako je otvoreno priznala medijima, ne priča s pjevačicom jer je Igor Srbin te smatra da su svi Srbi agresori. Severina se pak ne zamara ratnim zbivanjima koja su iza nas pa se tako odlično slaže ne samo sa svojim suprugom, već i s njegovim ocem.

Kako je k tome Sevkin svekar Dragan Kojić Keba također pjevač, rado će spontano zapjevati s njim, kao što je to učinila u posve opuštenoj, ležernoj kućnoj atmosferi na zadnjem videu koji je objavila na svom Instagram profilu. Pritom, moramo napomenuti da je izgledala senzacionalno u tirkiznoj svilenoj haljini.

 

View this post on Instagram

 

… I tako svakog dana, moj sveki @dragankojickeba i ja….vidimo se u Knjaževcuuuuu 25.7. ? #dragankojickeba #family #ocustobonzivit #pivaklapaispodvolta #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on




Dragan Kojić Keba pak rado pjeva Sevkine pjesme pa je tako s njom od srca zapjevao, ali i zasvirao onu naziva ‘Oću s tobon živit’. ‘I tako svakoga dana, moj sveki i ja’, napisala je Severina uz video i oduševila fanove.

 

 




 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.