Screenshot Instagram

Severina otkrićem zapalila regiju! Nema šanse da itko naslućuje što je priznala

Autor: Dnevno

Poznata pjevačica Severina Kojić ne prestaje oduševljavati i šokirati regiju. Tako je u novom intervjuu za poznati srpski magazin Hello! dala eksluzivni intervju u kojem je rekla kako “želi i vjeruje da će još jednom postati majka”.

Screenshot Instagram

Jesu li to tek izvrnute riječi ili 46-godišnja pjevačica uistinu planira još jedno dijete sa svojim sadašnjim suprugom, 31-godišnjim Igorom Kojićem, preostaje za vidjeti.

Bilo kako bilo, Severina ne prestaje oduševljavati svoje vjerne obožavatelje pa je tako nedavno izdala novi album pod imenom Halo na kojem je surađivala s brojnim poznatim glazbenicima iz regije, a svaki objavljeni videospot na YouTubeu prikupi iznimno velik broj pregleda.

 

View this post on Instagram

 

Sinoć smo se opet smijali do suza #posljednjisrbinuhrvatskoj . Hvala Beograd, vidimo se 08.03. za Dan žena na Zlatiboru❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on




 

View this post on Instagram

 

Brojimo sitno…6 dana 01/02/2019 ? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #halo #severina #newalbum

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.