Instagram

Severina ima istu torbicu kao Meghan Markle koja košta preko 13 000 kuna! Kako vam se čini?

Autor: Iva Hanzen

Severina se nalazi na odmoru sa suprugom Igorom Kojićem u Monte Carlu, a o istom nas je izvijestila uz pomoć nekoliko Instagram fotografija. Da par izgleda zaljubljeno, ne moramo niti komentirati, ali da ćemo vidjeti Severinu u baš ovako elegantnom izdanju, o tome smo mogli samo sanjati. No, elegantnom dojmu su svakako pridonijela dva detalja. Kao prvo, to je marama koju je zavezala oko glave u maniri najvećih ikona stila, poput Grace Kelly, koju je i citirala u jednom od statusa koji je pratio ove fotografije. ‘U suštini sam feministica. Mislim da žene mogu učiniti sve što god odluče’, napisala je Sevka.

 

View this post on Instagram

 

Always Look on the Bright Side of Life ?#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina @optikaanda

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 




View this post on Instagram

 

“I’m basically a feminist. I think that women can do anything they decide to do.” – Grace Kelly #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on




 

View this post on Instagram

 

?? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Kad smo kod feminizma i modnih detalja, moramo spomenuti i drugi modni dodatak koji nam je zapeo za oko, a to je mala smeđa torbica urugvajske dizajnerice Gabriele Hearst koja košta 13.500 kn. Ovu je torbicu nosila i Meghan Markle u siječnju prošle godine, no naša Sevka ju ipak nosi na elegantniji način, zar ne?

 

View this post on Instagram

 

Beautiful Meghan stunned in a fitted purple dress by designer Babaton #meghanmarkle #mumtobe2019 #britishroyalfamily #fashionicon

A post shared by Meghan Markle Style (@meghan_marklestyle) on

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.