Instagram

Sestrična bivšeg muža Jelene Karleuše se raspričala i objasnila zašto se pjevačica razvela!

Autor: Iva Hanzen

Jelena Karleuša je ovih dana opet glavna tema na čitavom Balkanu i to zbog svojih bivših ljubavi. Prvo je nogometaš Ognjen Vranješ dao ekskluzivan intervju za srpski Kurir, u kojem je otkrio da je definitivno bio u vezi s pjevačicom, koja mu je, usput budi rečeno, prijetila smrću, što je rezultiralo time da je Ognjen protiv Karleuše podigao tužbu.

Sada je pak za časopis ‘Svet’ intervju dala Danijela Karić, sestrična Bojana Karića, jednog od nasljednika najbogatije srpske obitelji. Naime, neki se možda ne sjećaju, ali Jelena je prije braka s nogometašem Duškom Tošićem, s kojim je od 2008. godine, bila u braku s Bojanom. Za Bojana se udala 2004. godine, no bračna je sreća trajala samo četiri mjeseca.

 

View this post on Instagram

 

Gospodin Bojan Karić | Serbian Gentleman’s Club #serbiangentlemansclub #gentlemansclubserbia #gentlemansclub #gentleman #businessattire #businessman #bojankaric #bkholding

A post shared by Prvi Srpski Klub Dzentlmena (@gentlemens.club.serbia) on




Kako je brak tako brzo završio, nagađalo se o razlozima koji su doveli do toga. Sada je medijima više informacija dala upravo Danijela, koja za razliku od Ognjena, za Jelenu ima samo riječi hvale.

 

View this post on Instagram

 




✨Smile?Sparkle✨Shine? #tbt???

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric) on

‘Ona se svakako nije udala za njega zbog novca, stvarno su se voljeli. Ima djevojaka koje žele u našu obitelj zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lijepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih… Milijuni ljudi se razvode, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona s Duškom, on s Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe bez razloga diglo oko njihovog odnosa. I ja sam bila u braku, pa sam se razvela. Sve je to za ljude’, objasnila je Danijela.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.