Instagram

Sestra Kim Kardashian zasjenila slavnu brinetu pozirajući u crvenim tangama! Obožavatelji ostali bez daha!

Autor: Iva Hanzen

Nakon što je Kim Kardashian angažirala polusestre Kendall i Kylie Jenner u svojoj kampanji za Valentinovo, koja je sadržavala seksi donje rublje, tortu i šlag, njezina starija sestra Kourtney Kardashian pokazala je što su kamere propustile na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

 

View this post on Instagram

 




A post shared by SKIMS (@skims)

“Budući da nisam bila pozvana na sestrinsko snimanje…”, u petak je 41- godišnja Kourtney napisala uz fotografiju na kojoj pozira u malenim crvenim tangama i odgovarajućem grudnjaku iz asortimana V-Day brenda Skims Kim Kardashian.




“Ionako ste zaslužili svoje samostalno snimanje”, komentirala je prijateljica i poslovna suradnica obitelji Kardashian Tracy Romulus.

Dok su tone prijatelja i obožavatelja komentirale kako je zvijezda dobro izgledala u tangama, novi Kourtneyin dečko, glazbenik Travis Barker još uvijek nije reagirao na seksi izgled svoje djevojke. Međutim, možda je okusio pravu stvar uživo. Naime par je proveo Valentinovo zajedno i to na romantičnom odmoru, tijekom kojeg je ujedno svoju vezu i službeno obznanio na Instagramu.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.