Instagram

Saznalo se s kim je Katie Holmes trudna! Njezin novi dečko je prezgodan i puno je mlađi od nje! Tom Cruise će poludjeti!

Autor: Iva Hanzen

Kada su paparazzi nekidan uhvatili trudnu Katie Holmes nikome nije bilo jasno što se događa jer se dobro zna da je Katie prekinula šestogodišnju vezu s glumcem Jamieom Foxxom. Na kraju je magazin Hello otkrio da je Katie u vezi s osam godina mlađim chefom i suvlasnikom luksuznog talijanskog restorana Ballato, Emiliom Vitolom Jr.-om, a njihova romansa jednako je šarmantna kao i restoran u kojem su se upoznali. Naime, Emiliov otac odgajao je svoju djecu praktički u Ballatu. Sva tri njegova sina radila su ondje od malih nogu, a danas ga samostalno vode i pretvorili su ga u moderno mjesto koje slavni obožavaju posjećivati. Unatoč dašku luksuza, restoranom odiše tradicionalna i domaća atmosfera, pa se tako vlasnici uvijek trude zapamtiti vaše ime, a prije nego što uopće naručite hranu, na stol vam odmah stižu espresso i domaći keksi kojima vlasnici uvijek časte svakog gosta.

 




View this post on Instagram

 

Make sure you all get a copy of @instylemagazine 2019 September edition For a recipe made by Me and @whoopigoldberg ?????????

A post shared by Emilio Vitolo (@emiliovitolo) on




Katie inače voli ondje jesti, a od kako je s Emiliom pogotovo, što su paparazzi također uhvatili nedugo nakon što su u javnost iscurile fotografije na kojima je trudna. No, za razliku od prošlosti, u kojoj je svoj ljubavni život skrivala kao zmija nove, na zadnjoj večeri s Emiliom nije skidala osmijeh s lica i nije se obazirala na paparazze koji su očigledno bili u njezinoj blizini.

Inače, Emilio se također bavi glumom uz vođenje restorana pa je tako glumio u nekoliko filmova i serija, doduše manje poznatih hrvatskoj publici, poput ‘Inside Amy Schumer’, ‘The Right to Live’ i ‘The Birthday Cake’, dok je blizak s mnogim imenima iz svijeta showbiza poput glazbenika Joea Jonasa i glumice Sophie Turner.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emilio Vitolo (@emiliovitolo) on

Treba svakako napomenuti i to da je Emilio već bio zaručen za dizajnericu Rachel Emmons, no na kraju nije došlo do vjenčanja. Iako su ga očito mnoge slavne i poluslavne dame pokušale osvojiti, izgleda da je to uspjelo tek Katie s kojom je Emilio preko dva mjeseca u vezi. Navodno je prijateljima otkrio kako ga je osvojila njezina prirodnost, inteligencija, iskrenost i naravno osmijeh po kojem je toliko poznata i kako njegova i Kateina romansa ide u toliko brzom smjeru da je već upoznao njezinu kćerkicu Suri, s obzirom na to da je praktički svaki dan kod Katie i Suri doma pa neki prijatelji para već prognoziraju brak, pogotovo s obzirom na činjenicu da je Katie već trudna.

Čak su i posjetitelji restorana izjavili za medije da je kemija između njih itekako snažna i da se ne mogu prestati ljubiti, dok se istovremeno ne mogu ispustiti iz zagrljaja, a i mi se moramo složiti da na fotografijama izgledaju uistinu šarmantno, da ne spominjemo kako je Emilio prezgodan.

 

View this post on Instagram

 

Man About Town Trowback

A post shared by Emilio Vitolo (@emiliovitolo) on

Nakon Katie Holmes i kćerkice Suri Tom Cruise ima novu žrtvu na nišanu! Želi prebaciti ovu glumicu na scijentologiju i usput se osvetiti bivšoj!

Nakon što ju je odnos s Tomom Cruiseom i jednim još gorim ljubavnikom uništio Katie Holmes sprema osvetu!

Tom Cruise će tek sad dobiti slom živaca! Isplivale fotografije na kojima je Katie Holmes trudna! Ali kako pitamo se, kad nije u vezi!

Katie Holmes se ne boji ludila bivšeg supruga! Nakon što je čula da joj želi oteti kćer reagirala neočekivano!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.