Instagram

‘SAMO TEBE LJUBIO’ Boris želi nazad Doris? ‘Bila je fenomenalan partner, najveća potpora i podrška!’

Autor: Dnevno

Boris Rogoznica je na svom Instagram profilu najavio svoj novi singl što su pozdravili i njegovi pratitelji.

Nakon što se doznalo za rastavu od voditeljice Doris Pinčić, oboje su postali jedna od top tema hrvatskih medija, pa možda ovaj period uistinu nije loše iskoristiti i za neki novi singl.

Ipak, za primijetiti je kako Boris kao da šalje poruke Doris, i kao da bi želio pomirbu. Od snimki gdje pjeva, do ove posljednje, kada je i reagirao na komentar jednog pratitelja.

Bravo! Tek sad kreće tvoj uspjeh kad ne bude usporedbe s bivšom … A za njen uspjeh si i ti zaslužan koji si sebe i svoju karijeru stavio u drugi plan …Samo naprijed! ‘‘, napisao je pratitelj, na što mu je Boris odgovorio:

”Hvala na podršci, ali nije potrebno na taj način postavljati stvari. Doris je bila fenomenalan partner, i najveća potpora i podrška u svemu. To nitko i nikad ne može osporiti”, odgovorio je Boris.

Uz najavu novog singla stavio je i hashtag ‘ Samotebeljubio’ što je očito naziv novog singla, ali i moguća poruka Doris. Prije toga Boris je i zapjevao, pogledajte:

 




View this post on Instagram

 

#newsingle #samotebeljubio #comingsoon #newrelease #borisrogoznica #glazbaspotpisom #hitrecords #staytuned

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on




 

View this post on Instagram

 

Poštovani novi pratitelji, koji ste me zapratili u jakom velikom broju ovih zadnjih par dana, DOBRODOŠLI na moj profil! Na njemu necete doziviti vrijedanje, omalovazavanje, psovke, uvrede i sl. Ako vam je kojim slucajem do toga, nalazite se na krivom mjestu. Ima pregršt adresa na kojima cete biti rado primljeni, kao hejteri koji nabijaju klikove, gubeci svoje dragocijeno vrijeme – nekome donosite finu zaradu od “clickbaita” “I to je ok, i legitimno”. Ako zelite svoj zivot provesti mrzeci sve oko sebe ukljucujuci i sebe, samo dajte. Ali ne ovdje!!! Na mom profilu (koji je od danas ponovno otvoren za javnost) vrijede drugacija pravila kao i u mom privatnom okruženju, pa vas molim da to postujete. A to su pristojno ponasanje i izrazavanje. Moja strast je glazba, nesebicno je dijelim sa svojom okolinom te svim ljudima dobre volje koji imaju potrebu uzivati u mojim izvedbama i svemu pozitivnom sto im mogu pruziti. Sve ostalo je za mene sporedno i nebitno. Zato cu na svom profilu pretezito objavljivati svoje glazbene izvedbe, vijesti i poneki selfie, a kome ne paše..široko mu polje ? Nadam se da ce vecina ipak pronaci nesto korisno za sebe, sto ce im uljepsati dan i podici vibraciju. Takoder Vam nudim mogucnost da narucite glazbenu zelju za neku svoju blisku osobu, te je obradujete prilikom rodendana ili sl. Cim budem u mogucnosti rado cu vam snimiti i poslati cestitku koju mozete objaviti ili poslati direktno toj osobi. Jos jednom, DOBRODOŠLI ❤ uživajte u današnjoj izvedbi moje omiljene Grašine pjesme i javite mi dojmove?

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

Doris Pinčić se razvodi od supruga Borisa? Imaju dvoje dječice, kuću su kupili bez kredita…

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.