Instagram

Sad znamo zašto je Ella Dvornik tako lijepa! Kad joj vidite baku…uf to su dobri geni!

Autor: Iva Hanzen

Ella Dvornik je na svom Instagram profilu objavila predivnu fotografiju na kojoj se nalaze njezina kćerkica Balie i Balieina prabaka, što bi značilo da je to Ellina baka, a Ellina baka izgleda još bolje i od Elline mame Danijele Dvornik. Čim je objavila fotografiju svi su komentirali kao prvo da je fotografija predivna, a kao drugo da prabaka izgleda sjajno.

 

View this post on Instagram

 

Prabaka i praunuce ❤️

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Nama se isto jako sviđa fotografija jer je ispunjena toplinom i nježnošću,  a osim toga u pozadini se vidi novi stan Elle Dvornik i njezinog partnera koji nam se jako sviđa zbog svog uređenja. Inače, sigurno ste se pitali: ‘Dobro, na slici se nalazi Balieina prabaka, dakle Ellina baka, ali čija je to mama? Je li to mama Dine Dvornika ili Danijele Dvornik?’ Riječ je o mami Danijele Dvornik, Žarki Kuljiš koju Ella često stavlja na Instagram u zadnje vrijeme, a zgodna prabakica uvijek primi brojne komplimente na račun svog izgleda. Svi joj stalno pišu kako je lijepa i njegovana i pitaju se kako je tek lijepa bila u mladosti, ako je i dalje ovako zgodna. Ah, to su ti dalmatinski geni. Dalmatinke tako divno stare, a ako je suditi po ovome Ella će dugo ostati fit i lijepa.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.