Instagram

Sad je i Oprah bijesna na Harryja i Meghan, a bila im je najveća podrška! Situacija je van kontrole zbog glupog trača!

Autor: Iva Hanzen

Oprah Winfrey je jedna od rijetkih slavnih osoba koja je javno dala podršku princu Harryju i Meghan Markle pa ih je tako, čim je čula vijesti o njihovoj abdikaciji, branila riječima: ‘Kad osoba sjedne i dobro promisli o tome što je najbolja odluka za njegovu obitelj, i onda donese tu odluku, nitko od nas nema pravo reći mu ništa protiv toga’. Nije mala stvar ni to da je upravo Oprah bila jedna od počasnih gošći na vjenčanju trenutno najpopularnijeg para na svijetu. K tome je s Harryjem radila na produkciji dokumentarca o važnosti mentalnog zdravlja, a u međuvremenu je postala i jako bliska s Meghaninom majkom Doriom.

 

View this post on Instagram

 

Our March 2020 cover is here—and @oprah’s giving us 20/20 vision ??? (??: @ruvenafanador/ ?: @gottiswitzerland)

A post shared by O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) on

No,  časopis ‘Women’s Day’ sada tvrdi da je Oprah bijesna na mladi par, zato što su Meghan i Harry obećali da će upravo njoj dati svoj prvi ekskluzivni intervju nakon abdikacije, a na kraju su se ipak odlučili da će ovaj intervju dati slavnoj američkoj voditeljici  Ellen DeGeneres. Razumljivo je da je Oprah bijesna jer bi dolazak para u izrazito praćenu emisiju ‘The Ellen DeGeneres Show’, koju vodi Ellen, sigurno srušio sve rekorde gledanosti njenog showa.




Međutim, prava istina je da Harry i Meghan nisu još potvrdili hoće li uistinu gostovati kod Ellen, a izvor blizak paru, otkrio je medijima kako Harry i Meghan zapravo ne namjeravaju u skorije vrijeme davati ekskluzivne intervjue, niti govoriti o detaljima svoje odluke te da su se upravo zbog medija, koji ih ne žele pustiti na miru, preselili u Kanadu. Ni sama Ellen nije potvrdila hoće li par gostovati kod nje, nego je cijela situacija nastala tako što je novinar jednog tabloida slijedio Ellen dok je hodala ulicama Los Angelesa pričajući na mobitel. U prolazu ju je upitao je li uzbuđena zbog intervjua s Harryjem i Meghan, na što mu je odgovorila ‘naravno’ te je nastavila razgovarati na mobitel. Umjesto da čeka konačnu potvrdu, dotični novinar je stoga pustio trač da Harry i Meghan dolaze kod Ellen, ne znajući da će tako uzrokovati sukob para  s Oprah. 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.