Instagram

Radikalan zaokret u karijeri Ane Gruice: Evo čime će se sada baviti!

Autor: Iva Hanzen

‘Being yoga teacher in progress… ‘, odnosno ‘Bivanje joga učiteljicom u nastajanju’, napisala je glumica Ana Gruica Uglešić pored fotografije na kojoj radi naizgled jednostavnu, ali zapravo vrlo zahtjevnu asanu, odnosno položaj u jogi. Možda vam ovo izgleda jednostavno, ali probajte ovako ispružiti nogu pa ćete vidjeti da nije. Time nam je Ana najavila da postaja joga učiteljica, a neki su je fanovi odmah pitali bi li im mogla davati satove ove drevne indijske prakse koja je trenutačno pravi hit na Zapadu.

I mi bismo se upisali kod Ane na jogu jer njezini certifikati nisu bilo kakvi. To je potvrdila u nastavku svog statusa u kojem je napisala: ‘5. generacija obuke za joga učitelje (Hatha Yoga Teacher Training) u Splitu i 3. generacija u Zagrebu. Ovo je prva Škola u Hrvatskoj koja je ujedinila dva certifikata: certifikat od Ministarstva znanosti i obrazovanja i upisuje se u radnu knjižicu. Certifikat od strane svjetske organizacije Yoga Alliance i priznat je svugdje u svijetu’. Ovaj zaokret u karijeri ne čudi s obzirom na to da se posve povukla iz glumačkih voda s jedne strane, a s druge strane je ipak i fitness trenerica pa i dobro da je proširila svoju ponudu. Doduše, da će do ovako ozbiljnih diploma iz joge doći, nismo ni mogli pretpostaviti. Osim toga Ana ima savršeno tijelo što je još jedan dokaz kako je dobra u onome što radi, kao i motivacija da i mi krenemo s jogom.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.