Instagram

RADIKALAN POTEZ:Bila je najveća hrvatska manekenka, a onda je slavu odlučila zamijeniti majčinstvom

Autor: Iva Hanzen

Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki Korina Longin manekenstvom se počela baviti već s 13 godina. Tijekom svoje plodne karijere snimila je brojne prestižne naslovnice i editorijale, a pojavila se i u spotu za pjesmu ‘Gone’ grupe ‘N Sync koja je uz Backstreet Boyse žarila i palila glazbenom scenom 90-ih.

 

View this post on Instagram

 

The heart sees deeper then the eye❤️

A post shared by Korina Longin Starr (@korinalonginstarr) on

No, koliko god da je bila slavna i uspješna, blještavilo modnih pista i glamur manekenstva, zamijenila je mirnim i skladnim obiteljskim životom u SAD-u, gdje se još 2007. udala za repera Fredra Starra  s kojim ima dva sina, Princetona i Brightona.




 

View this post on Instagram

 

Feeling so incredibly blessed to spend another Birthday with my two greatest loves by my side??❤️??? and another little angel on the way!?????❤️ Fredro and I couldn’t be happier about this beautiful blessing and are over the moon to be giving our sweet little prince the greatest gift we could ever give him, a sibling???❤️ Happiest Birthday of my life!!!!!???☺️????????? Ovaj Rodjendan se osjecam vise nego blagoslovljeno sto ga provodim sa dvije najvece ljubavi svog zivota??❤️??? I jos jednim malim andjelom koji je na putu!?????❤️ Fredro I ja ne mozemo biti sretniji I ispunjeniji ovim prekrasnim blagoslovom I neizmjerno presretni sto cemo dati nasem malom princu najljepsi poklon ikad, bracu ili seku???❤️ Moj najbolji I najsretniji Rodjendan ikad!!!!???☺️????????? #PrincetonRiverStarr ?




A post shared by Korina Longin Starr (@korinalonginstarr) on

Korina se nakon dugo vremena oglasila i to na Instagramu ovo ljeto kada je navijala za Vatrene na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Objavila je fotografiju sinova u majicama s hrvatskim grbom i natpisom ‘Croatia’ te je pored nje napisala:  ‘Volimo te, Hrvatska!!! Srebro ili zlato, učinili ste nas ponosnima. Najbolji igrač prvenstva, Luka Modrić. Tim Vatreni. Dali ste sve od sebe i ispisali povijest naše zemlje. Vi ste naši prvaci i ponos’.

No, izgleda da ju nećemo više viđati po medijima s obzirom na to da se u potpunosti odlučila okrenuti majčinstvu.

 

View this post on Instagram

 

The look of pure Love when my Princeton looks at me?❤️????

A post shared by Korina Longin Starr (@korinalonginstarr) on

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.