Instagram

Publika u deliriju nakon nastupa Jennifer Lopez! Na pozornici izmjenjivala strasti s duplo mlađim muškarcem u turboseksi izdanju!

Autor: Iva Hanzen

Svega tjedan dana nakon što je primila nagradu ‘People’s Icon’ na prestižnoj dodjeli nagrada ‘People’s Choice’, prilikom čijeg primitka je održala strašno emotivan govor u kojem se dotaknula svog trnovitog puta ka uspjehu, Jennifer Lopez opet je oduševila svojom pojavom. No, ovaj put publiku nije dotaknula snažnim riječima, već svojim plesnim pokretima i izgledom. Naime, proteklog se vikenda pojavila na dodjeli nagrada American Music Awards na kojoj je izvela pjesme ‘Pa’ Ti’ i ‘Lonely’ u suradnji s 26-godišnjim kolumbijskim pjevačem Malumom. Bio je ovo uistinu nastup za pamćenje jer je bio nabijen iznimnom dozom erotike i sirove ženske snage, a mnogi su primijetili i kako se osjetila strast između dvoje izvođača.

Doduše, Jennifer je i dalje u sretnoj vezi s bivšim sportašem Alexom Rodriguezom pa je ova izmjena strasti na pozornici očito bila samo zabavnog karaktera, no to nije umanjilo senzualnost cjelokupnog dojma.

Njezin nastup bio je više od izvođenja pjesama, bila je to prava predstava u stilu najvećih burleska diva,  a kako bi zavela ne samo svojim pokretima, već i pojavom, Jennifer je odabrala prilično upečatljiv kostim. Outfit od crnog  prozirnog materijala sakrio je tek njezine intimne dijelove, dok su se pritom njezine obline vidjele u punom sjaju.

Publika je naravno bila u deliriju, a seksi J.Lo. je očito i sama bila zadovoljna nastupom jer je isti podijelila na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)




Cijeli nastup možete pogledati niže.




 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.