Instagram

Princ William i Kate Middleton oplakuju smrt voljenog člana obitelji! Pogodio ih ovaj gubitak jer je obilježio njihov brak!

Autor: Iva Hanzen

Kraljevsko domaćinstvo princa Williama i Kate Middleton pretrpjelo je poražavajući gubitak tijekom vikenda. Obiteljski pas Lupo preminuo je, a par je izuzetno tužan što je ovako krucijalan član njihove obitelji otišao tako brzo. Na službenom Instagramu Williama i Kate ‘Kensington Royal’ obznanjen je Lupov odlazak te su tom prilikom dodali  fotografiju na kojoj se vidi kako ljupki koker španijel čeznutljivo gleda u kameru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

‘Nažalost, prošlog vikenda preminuo je naš dragi pas Lupo. U srcu je naše obitelji posljednjih devet godina i toliko će nam nedostajati. – W&C’, napisao je par pored fotografije.

Lupo je bio dio obitelji Cambridge više od devet godina, što će reći čitav Williamov i Katein brak. Pas je dapače bio vjenčani dar Kateinih roditelja i bio je dio mnogih prekretnica koje su zajedno prošli. Katein brat Michael također je izrazio sućut svojoj sestri i na svom Instagramu podijelio je još jednu fotografiju voljenog Lupa. Michael je izuzetno tužan zbog smrti Lupa jer su njegova tri koker španijela Lupova braća i sestre.




Par je često spominjao svog psa u intervjuima, a  čak su ga vodili i na svoja službena putovanja po svijetu. Stoga ne čudi da je Lupo bio fotografiran na događajima koji su bili vrlo važni za par.

Prema priči koju je podijelila vojvotkinja od Cambridgea, njihov ljupki pas imao je veliku ulogu u odabiru imena njihovog prvog djeteta. William i Kate su tako položili nekoliko papira na pod, a Lupo je odabrao onaj na kojem je pisalo: George. I da je George obožavao Lupa svjedoči fotografija koju je Kate svojedobno podijelila na Instagramu, a na kojoj se vidi kako princ George slavi treći rođendan i dijeli svoj sladoled s Lupom. Zanimljivo je i da su, 2013. kada se George rodio, princa Williama pitali  koji su mu trenutno prioriteti u životu. Prijestolonasljednik je odgovorio da se koncentrira na svoju suprugu, Georgea i naravno Lupa. Kraljevski par nema drugog ljubimca u svom domaćinstvu, a čak ga nisu smatrali samo ljubimcem, već članom obitelji i upravo su se tako i ponašali prema njemu.

William i Kate odlučili su zadržati razlog Lupovog prolaska privatnim, ali vjeruje se da je starost uzrokovala njegovu smrt.




Mnogi obožavatelji Williama i Kate iskazali su sućut slavnom paru nakon njihove objave na Instagramu, a ovom prilikom i mi izražavamo sućut Njegovom i Njenom Kraljevskom Veličanstvu, princu Williamu i Kate Middleton.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.