Instagram

Princ Harry u suzama nazvao princa Williama! Sad mu je prijeko potrebna utjeha obitelji, a nije htio slušati kada su ga upozoravali da će požaliti!

Autor: Iva Hanzen

Princ Harry je, navodno, napravio prvi korak u pokušaju da popravi svoj odnos s princom Williamom. Prema tabloidu Woman’s Day, princ Harry je u suzama nazvao princa Williama nakon što je saznao da je Meghan Markle doživjela pobačaj. Doduše, u naslovu članka koji je lansirao ovaj tabloid tvrdi se da je vojvoda od Sussexa već telefonirao svog brata jer mu je trenutno najpotrebnije suosjećanje princa Williama. Međutim, u samom članku stoji da princ Harry razmišlja o tome da kontaktira starijeg brata jer su mu  trenutno potrebni princ William i utjeha kraljevske obitelji. Ipak, kako smo ovih dana mogli čitati da kraljevska obitelj zna za Meghanin pobačaj već mjesecima, izglednije je da je princ Harry zaista nazvao princa Williama odmah čim je saznao za nesretnu vijest.

U svakom slučaju,  insajder za Woman’s Day tvrdi da je činjenica da je princ Harry zvao princa Williama, iz kojeg god razloga i u kojem god trenutku, važan korak koji je princ Harry morao poduzeti kako bi se popravio uništeni odnos braće. Vojvoda od Sussexa također mora biti u kontaktu s britanskim klanom dok se bore protiv BBC-a i kontroverznog ‘Panorama intervjua’ koji je okaljao ime princeze Diane.

Podsjetimo, Lady Di je u spomenutom itervjuu iz 1995. godine rekla novinaru Martinu Bashiru da ih je u njezinom braku bilo troje,  a time se kratko i jasno, referirala na aferu princa Charlesa i Camille. Princeza Diana također je otkrila da je patila od postporođajne depresije nakon rođenja sinova te da je bolovala od bulimije.

Danas, godinama kasnije, brat princeze Diane, Charles Spencer želi da BBC istraži zašto je njegova starija sestra uopće pristala dati intervju Bashiru, pogotovo zato što je Bashir tada bio nepoznat novinar. K tome istraga vezana uz intervju, koja traje već neko vrijeme, otkrila je da je princeza Diana možda bila prevarena da da intervju nakon što su je Bashir i BBC učinili paranoičnom.

U međuvremenu, medijski izvještaji tvrde  da princ William i princ Harry još uvijek  ne razgovaraju i to zbog veze princa Harryja i Meghan Markle. U knjizi ‘Bitka braće’, kraljevski autor Robert Lacey rekao je da je princ Harry bio jako povrijeđen kad mu je princ William rekao da odgodi vjenčanje s Markle. Vojvoda od Sussexa također je osjećao da  princ William vrši i pritisak na Markle da odgodi vjenčanje. No, William se ovim činom samo želio uvjeriti da princ Harry donosi ispravnu odluku, a ne da je htio osujetiti bratovu sreću. Sukob Williama i Harryja pogoršao se i nakon što se saznalo da je William pitao njihovog ujaka Charlesa da razgovara s Harryjem o njegovoj vezi. I brat princeze Diane također je tražio od princa Harryja da odgodi njegovo vjenčanje s Markle, ali Harry nije poslušao ni njega.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.