Instagram

Princ Harry otkrio pravi razlog zbog kojeg odlazi kod psihijatra! Nema veze s Meghan!

Autor: Iva Hanzen

Otkako su se princ Harry i Meghan Markle odrekli kraljevskih dužnosti i napustili Veliku Britaniju, puno se piše o tome kako je Harry počeo odlaziti kod psihijatra. Neki tvrde da ga je kraljica Elizabeta izludila, dok drugi misle da je princ pokleknuo pod stresom koji je zapravo prouzročila njegova supruga Meghan. Ovi potonji tvrde da je odricanje od kraljevskih dužnosti i preseljenje u Ameriku u biti bila Meghanina ideja i da Harry prolazi kroz strašan medijski pritisak, ali i pritisak svoje obitelji samo zbog Meghaninog utjecaja. Najnovije informacije otkrivaju da Harry odlazi kod psihijatra već dugi niz godina, ali i da ti odlasci nemaju veze se Meghan, nego s njegovom majkom, princezom Dianom.

Naime, Harry i Meghan održali su govor u Miamiju na eventu bankarske firme JPMorgan, a Harry je tom prilikom priznao da posjećuje psihoterapeuta već zadnjih sedam godina kako bi mu pomogao izliječiti traumu koja mu je ostala nakon majčine smrti. Iako mi možda glorificiramo život slavnog princa, izgleda da je on sve samo ne savršen. Naime, na spomenutom je eventu objasnio kako su događaji iz djetinjstva strašno utjecali na njega i kako o tome još uvijek razgovara s  psihoterapeutom. Također je dodao da ne želi da Meghan i Archie prolaze ono što je on prošao kao dijete. To je naveo i u prijašnjim intervjuima, pogotovo nakon što je zajedno sa suprugom najavio tužbu protiv nekih britanskih tabloida koji su izrazito nemilosrdni prema Meghan, a pritom, tvrde, pišu i laži.




Osim odlazaka na psihoterapiju, Harry je s Meghan počeo prakticirati i jogu, kojom se ona bavi od malih nogu, s obzirom na to da je njezina majka Doria profesionalna joga instruktorica. Također, mnogo vremena provodi na svježem zraku te s Meghan, njihovim psima i malenim Archijem redovito odlazi u šetnje šumom i na planinarenje. Stoga se čini da mu Meghan zapravo pomaže u tome da prebrodi ne samo situaciju u kojoj se trenutačno nalazi, već i stare traume iz djetinjstva, a ne da mu odmaže, kako su neki mislili.

 




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.