@nikolina_pisek

Primjećujete li išta neobično na ovoj fotografiji Nikoline Pišek?

Autor: R.A.

Je li u igri fotošop ili?

Nedavno se voditeljica Nikolina Ristović (41) pohvalila svojim odmorom na Azurnoj obali, a iako je riječ o zanimljivoj turističkoj destinaciji, svi komentari bili su usmjereni na njene usne koje su blago rečeno punije nego ikad (više ovdje). Izgleda da se brineta još odmara, u kojem gradu nije poznato, a ovaj put je sa svojim obožavateljima (kojih ima preko 50 tisuća na Instagram profilu!) podijelila fotografiju gdje sneno gleda u daljinu.


Nikolina se za laganu šetnju gradom odlučila obući u crvenu haljinu s bijelim točkama i volanima koja je otkrila njen poprilično tanašan struk. Je li riječ o nekoj aplikaciji ili filteru koji su još više naglasili struk ili je voditeljica jednostavno mršavija no ikad, teško je reći, ali ispod fotografije se već redaju oduševljeni komentari…

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.