Instagram

Prekid o kojem svi pričaju: Ben Affleck i Ana de Armas se razišli jer Ben ne želi djecu s lijepom glumicom

Autor: Iva Hanzen

Svi bruje o tome kako su se Ben Affleck i Ana de Armas razišli, a navodno je ovome presudila činjenica da se nisu mogli dogovoriti oko toga hoće li imati obitelj ili ne, ekskluzivno izvještava tabloid Page Six. No, njihovi prijatelji misle da postoji šansa za sretan kraj te da će se zaljubljeni par ipak pomiriti.

Page Six potvrdio je razdvajanje para ovaj ponedjeljak, a izvor za tablod je rekao da je par nakon godinu dana veze na “različitim mjestima” u svojim životima. Drugi je izvor dalje objasnio da se njihov prekid uistinu svodi na pitanje djece te je rekao:  ‘Ben se ne može obvezati na više djece, dok je Ana u 30-ima i vrijeme joj teče. To je presudilo’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨ Hot stars ✨ (@hotpw)

Podsjetimo, Affleck ima 48 godina i već ima troje djece – 14-godišnju Violet, 11-godišnju Seraphinu i osmogodišnjeg Samuela, iz braka s bivšom suprugom Jennifer Garner. S druge strane, De Armas ima 32 godine i nema djece.




Drugi izvor blizak paru objašnjava: ‘Ben nije u periodu u životu u kojem je otvoren za stvaranje nove obitelji. Njegova prva obitelj biti će i dalje u njegovom fokusu. K tome su i Ben i Ana pretrpani poslom – čekaju ih čak tri projekta’.

Iako su insajderi za Page Six rekli da je odluka o razdvajanju para bila obostrana, njihovi prijatelji misle da možda neće prekinuti zauvijek. ‘Mogli bi se okupiti’, rekao je jedan od izvora te je dodao: ‘Oni su zaljubljeni. Ljudi koji ih znaju vjeruju da je to privremeno’.

Par se prvi put upoznao na setu njihovog trilera “Deep Water”, a kako je izvijestio Page Six, viđeni su kako uživaju u romantičnom putovanju u Havani u ožujku prošle godine. Otada smo ih mogli viđali na paparazzi fotografijama u šetnjama pasa i pijuckanju kava u LA-u. No, izgleda je ‘faza medenog mjeseca’ prošla, pogotovo kad su se dotaknuli teme djece. K tome je Ana nakon ‘lockdowna’ putovala kući kako bi posjetila obitelj, što je dodatno potaknulo glasine da je veza para pred pucanjem.




The Post je također izvijestio da de Armas traži kuće za iznajmljivanje u zapadnom Hollywoodu. Prethodno je živjela u u Affleckovoj vili od 20 milijuna dolara, nakon što je kuću u Veneciji u Kaliforniji stavila na tržište prošlog mjeseca.

Izgleda da je Ana bila ozbiljna u namjeri da provede život s Benom jer zašto bi inače prodala svoju kuću i to prije svega mjesec dana. No, činjenica da Ben ne želi djecu s njom, očito je nešto preko čega lijepa glumica ne može prijeći.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.